Asa Arata un Tata si un Sot póló

85,00 lei
24 óra
TP250-RE

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan márkájú, 100% pamut pólók férfiaknak. Az ár tartalmazza a személyesítést román nyelvű grafikával: "Asa arata un tata fericit si un sot iubit la 30 de ani" (jelentése: "Így néz ki egy boldog apa és szeretett férj 30 évesen"), A4 és A3 közötti méretben. Kérésre a szám a grafikában módosítható, kérjük, adja meg az életkort a rendelés leadásakor.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Méret
Szín
Qty
in stoc

Amikor egy család együtt szeretne meglepni egy szeretett személyt, fontos olyan ajándékot választani, ami mindenki érzéseit kifejezi. Szerencsére nálunk megvan a tökéletes megoldás! Ez az apáknak szóló személyesített póló egy szívből jövő ajándék lehet minden családtagtól, főleg egy születésnapra. A pólóra bármilyen választott életkor rátehető, tehát akárhány éves is lett a szeretett apa és férj, meglesz számára a tökéletes ajándék. Ráadásul ez a póló több színben és méretben is elérhető, így ki lehet választani az ünnepelthez legjobban illő változatot. Egy ilyen póló a ruhatára megbecsült darabja lesz majd, hosszú ideig!

A Gildan pólók minőségi anyagból készültek. Elérhető méretek: S és 2XL között.

TP250-RE

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut