Boldog Szülinapot póló férfiaknak

85,00 lei
24 óra
GI64000-IG

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan márkájú személyesített férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben, humoros születésnapi grafikával: "Boldog szülinapot! 50 év kellett ahhoz, hogy ilyen jól nézzek ki!"

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Méret
Szín
Qty
in stoc

Az, hogy egyesek számára 50 évesnek lenni egyenlő az öregséggel, még nem jelenti azt, hogy ez így is van. Elérni az 50 évet egy különleges alkalom, ami megérdemli a vidám ünneplést. És mi vidítana fel valakit jobban, mint egy vicces póló, ami megmutatja mindenkinek, hogy ő ennyi idősen is remekül érzi magát? Ezen a pólón egy vicces grafika van igazi személyiséggel; több méretben elérhető, két színben, amik remekül illenek lezser öltözékekhez. Ráadásul a Gildan pólók mind puha, jó minőségű anyagból készültek, így nagyon kellemes őket viselni. Ne is habozz, lepd meg a barátodat vagy családtagodat egy ajándékkal, ami biztosan mosolyt csal az arcára!

A póló rendelhető S és 2XL közötti méretekben.

GI64000-IG

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut