Coș de flori
  • Coș de flori

Virágos kosár

95,00 lei
24 óra
SFB718

Virágelrendezés fonott kosárban élő és szárított növényekkel, modern külsővel, amely nagyra becsült a virágelrendezés művészetében. A tökéletes tavaszi ajándék hölgyeknek. Hozzáadhatunk egy személyes üzenetet gravírozott falemezkén vagy elegáns nyomtatott kartonpapíron, így az ár is változik.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ezt az elegáns virágelrendezést a figyelmesen kiválasztott színkombináció olyan ajándékká teszi, amely a megajándékozott személyt mindig a tavaszra emlékezteti majd. A szárított növényekből készült rózsák és a katicabogarak vidám, egyedi külsőt kölcsönöznek neki, mintha a természet egy sarka lenne.

A felhasznált virágok mindig frissek, esetenként bimbókat tartalmazhatnak, amelyek gyorsan kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata különbözhet termékről termékre. Az élő virágokat tartalmazó termékek mindig egyik napról a másikra vannak kiszállítva; kérjük, hogy vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha meleg, zárt levegőn vannak tartva. Ha ez megtörténik, reklamációkat nem fogadunk; nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB718