Cos de flori si buburuze
  • Cos de flori si buburuze

Virágos kosár katicabogarakkal

85,00 lei
24 óra
SFB706

Ez a dekoratív virágos kosár Spathiphyllum és Hedera növényeket tartalmaz; ezek mellett pedig katicabogarakat és egy díszes fehér masnit, valamint izlandi mohát dekorációként. Hozzáadhatjuk a saját üzenetedet egy gravírozott fatáblácskán vagy nyomtatott kártyán, ez emel az áron.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Elegáns, modern virágos kosár arra tervezve, hogy valami újdonságot hozzon az ajándékozás világába. Vitorlavirágot és borostyánt tartalmaz, izlandi mohával díszítve. A fehér és zöld színek, a katicabogarakkal díszített hagyományos kosár és a fehér masni elegáns, de egyben modern ajándékot formálnak. Gondozás: mérsékelt öntözésre van szüksége, a talajt nedvesen kell tartani, félárnyékban, 17-20 fokos hőmérsékleten. Méretek: 240*160*290 mm.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. Az élő virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB706