Phalaenopsis orhidee  cu buburuza
  • Phalaenopsis orhidee  cu buburuza

Phalaenopsis orchidea katicabogarakkal

196,00 lei
24 óra
SFB705

Virágelrendezés Phalaenopsis orchideából, fehér díszkavicsokkal, izlandi mohával és egy gallyakból készült koszorúval díszítve. Különleges ajándék lehet, vagy dekoráció otthonra. Hozzáadhatunk egy saját üzenetet is gravírozott fatáblácskán vagy elegáns nyomtatott kártyán, ez emel az áron.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy különleges ajándékot keresel valakinek, vagy egy új dekorációt az otthonodba? A Phalaenopsis orchideából készült virágelrendezés mindkettőnek megfelel. A növény modern környezetben van elhelyezve, katicabogarakkal díszítve. Gondozás: gyakori öntözést igényel, amikor a talaj száraz, fényre van szüksége, de óvni kell az egyenes napsütéstől, a hőmérséklet változhat 16-31 fok között.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. Az élő virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB705