Decor Welcome
  • Decor Welcome

Welcome dekoráció

109,00 lei
24 óra
SFB701

Elegáns élő virágos elrendezés Muscari armeniacum növényekből, izlandi mohával és kavicsokkal díszítve, modern környezetbe helyezve üveg és fa elemekkel, világoskék és fehér színekkel. Tökéletes választás, ha olyan ajándékot szeretne, ami különbözik a többitől.

A "Welcome" feliratú táblácska biztosan megragadja a figyelmet, kedvesen fogadva a vendégeket a tulajdonos otthonában. Ajánlott ajándékként vagy dekorációként otthonokba, szépségszalonokba, orvosi rendelőkbe stb.

Méret: 150*90*290 mm. Gondozás: mérsékelt öntözés virágzás közben, napos helyeket és 16-18 fok közötti hőmérsékleteket kedvel.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Hozz tavaszi hangulatot az otthonodba vagy egy fontos személy otthonába ezzel a különleges élettel teli növényes elrendezéssel, ami bármilyen helyen remekül fog kinézni. Ez az ajándék bármilyen alkalomhoz illik, egy új otthonba, születésnapra, vagy egyszerűen csak apró figyelmességként - biztosan nem hibázol, ha egy különleges személy számára választod.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt helyen vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB701