cancel

Adatfeldolgozás

Kik vagyunk mi

A SC WEDO LINE SRL egy Romániában bejegyzett cég, amelynek székhelye jud. Mures, loc. Isla, nr. 97, a Registrul Comertului-nál nr. J26/491/2012 számmal bejegyezve, és amelynek Pénzügyi azonosító kódja RO30228389

A személyes adatok, amelyeket felfolgozunk

A mi személyes adatvédelmi irányelveink szabályozzák az Ön adatainak felhasználását és tárolását. A személyes jellegű adatok védelmére vonatkozó irányelveinket az Adatvédelmi irányelvek oldalon tekintheti meg.

A SC WEDO LINE SRL személyes jellegű adatok feldolgozója. A következő személyes adatokat gyűjtjük be Öntől:

      • Vezetéknév és keresztnév

      • E-mail

      • Telefonszám

     • Szállítási adatok

      • Számlázási adatok

Miért van ezekre szükségünk

Az Ön személyes adataira a következő szolgáltatások nyújtásához van szükségünk:

mrgift.ro rendelések

      • Vezetéknév és keresztnév, telefonszám, szállítási adatok – szükségünk van ezekre a megrendelt termékek kiszállításához

      • E-mail – az e-mail cimet a rendelés visszaigazolására használjuk, valamint hogy tájékoztassuk Önt a rendelés állapotáról

      • Számlázási adatok – szükségünk van ezekre az Ön rendeléséhez kapcsolódó számla kiállitásához

Vevőszolgálat/Kapcsolatfelvétel - mrgift.ro

      • E-mail – arra használjuk az e-mail címet, hogy kommunikáljunk Önnel a felmerülő probléma vagy kérdés megoldására

A mrgift.ro weboldal működése

      • IP cím és munkamenet a mrgift.ro weboldalon – az internetes támadások észlelése és kiszűrése, hogy minél kellemesebb élményt biztosítsunk Önnek az online üzletünkben

      • Információk a mrgift.ro felhasználói fiókról – az Ön adatai a belső CRM-ben lesznek tárolva, hogy megengedjék a reprezentatív feleinknek és a mrgift.ro weboldalnak, hogy személyre szabott élményt nyújtsanak Önnek

Az Ön beleegyezésével és az önkéntes feliratkozást követően, a következő személyes jellegű adatokat is szeretnénk begyűjteni:

Newsletter - mrgift.ro

      • E-mail – szükségünk van az e-mail cimre a newsletter elküldéséhez

Online magatartás

      • Az Ön személyes adatai a böngészési előzményekkel kapcsolatban a süti-használati irányelvekben leírt partnereinknek lesznek átadva. Kérjük, tájékozódjon ezekről a partnerekről a következő oldalunkon: A sütikről.

Mit teszünk ezekkel

Az Ön személyes adatait a SC WEDO LINE SRL Romániában működő cég dolgozza fel. Az Ön adatainak tárolása Romániában történik. A feldolgozási célok eléréséhez az Ön személyes adataival a mrgift.ro szolgáltatói is dolgozni fognak, akik a mrgift.ro felhatalmazottjaiként tevékenykednek.

A szolgáltatóink, akikkel együttműködünk a tevékenységeink végrehajtásához, a következők:

Termékek szolgáltatói, a weboldal forgalmi analízisének szolgáltatói, hosting szolgáltatók, futárszolgálatok, könyvelési szolgáltatók.

Mennyi ideig tároljuk a személyes jellegű adatokat

A newsletterre történő önkéntes feliratkozás után az Ön személyes jellegű adatait csak a newsletter élettartamán át őrizzük meg, vagy amíg Ön jelzi nekünk, hogy már nem szeretne newslettert kapni. Ez az időszak után az Ön adatai visszavonhatatlanul törölve lesznek nálunk.

Amennyiben Ön a mrgift.ro kliense, fel fogjuk dolgozni az Ön személyes adatait a szerződéses viszonyok teljes időtartama alatt, amely után csak a pénzügyi-könyvelési dokumentumokban, vagy a pénzügyi-könyvelési dokumentumokhoz csatolt dokumentumokban található adatokat; ezeket 10 évig őrizzük meg a 2634/2015-ös számú Rendelet 1-es Függelékének 38-as cikkelye szerint a pénzügyi-könyvelési dokumentumokra vonatkozóan, amelyet a Ministerul Finantelor Publice adott ki, továbbá ezek semmilyen más célra nem lesznek hozzáférhetők, mint a törvényes célra, amellyel archiválva lesznek. 10 év után ezek az adatok törölve lesznek.

Melyek az Ön jogai

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy bármilyen Önről általunk tárolt személyes adat helytelen vagy nem teljes, megvan a joga, hogy ezek az információk megtekintését kérje, hogy kijavítsa őket vagy a törlésüket kérje, hogy a feldolgozás korlátozását kérje vagy tiltakozzon ellene, továbbá joga van az adatok hordozhatóságához is. Ezek a jogok gyakorlásához bejelentkezhet a felhasználói fiókjába, ahol kezdeményezheti a fent említett folyamatokat, vagy felveheti velünk a kapcsolatot az office@mrgift.ro e-mail címen. Amennyiben Ön a személyes adatok törlését kéri, de az ezekhez az adatokhoz tartozó felhasználói fiókban legalább egy aktív rendelés található, a törlési kérés bejegyzése csak az aktív rendelés lezárása vagy felbontása után lehetséges.

Ha Ön szeretne panaszt indítani a móddal szemben, ahogyan feldolgoztuk az Ön személyes adatait, felveheti a kapcsolatot a vevőszolgálatos csapattal a következő e-mail címen: office@mrgift.ro. A mrgift.ro egy képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot a felmerülő probléma megoldására. 

Felveheti továbbá a kapcsolatot az Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, azaz a személyes adatok feldolgozásának megfigyelésére szolgáló nemzeti hatósággal a www.dataprotection.ro weboldalon, és náluk is leadhat egy panaszt.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare