Téli ünnepi tartozékok

Téli ünnepi tartozékok

Aktív szűrők

Első karácsonyom veletek, fém érme egy kiváló ajándék, emlék a család részére. 3 színben kapható és 3cm átmérőjű és 3mm vastagságú. Igény szerint a háta névvel gravírozható.

Az ár tartalmazza a név gravírozását.

Click ide - a bemutató film megtekintésére.

Bögre alakú ajándékkártya tartó

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Nem tudja milyen ajándékot válasszon?

Ajándékozzon szeretteinek ajándékutalványt, és biztosítson korlátlan lehetőséget nekik, hogy megvásárolják, amit akarnak. De hogy ez az ajándék ne legyen személytelen, tegye egy ajándékkártya-tartóba, és tegye személyessé. A bögre alakú kártyatartó lehet a megfelelő választás.

A tartó egy szép ünnepi üzenet gravírozásával és/vagy a kívánt képpel személyre szabható.

Szilikon teatojás

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Szilikon és fém teaszűrő tojás karácsonyi figurákkal (Mikulás vagy fenyő), két színben elérhető, mini tányérkával szintén szilikonból. Egyszerű, de kedves és praktikus ajándék bárkinek a téli ünnepi időszakban.

Méretek: 3,5 x 14,5 cm.

Téli mintás falióra fából

0 Review(s)
Ár 79,00 lei

Elegáns, saját gyártású falióra gravírozott fából, téli mintákkal, és vörös vagy zöld színben elérhető háttérrel. Különleges ajándék a téli ünnepek idejére, vagy egy új otthon megünneplésére.

Óra átmérője: 41 cm.

Happy New Year üdvözlet fából

0 Review(s)
Ár 17,00 lei

Saját gyártású, fából készült üdvözlet, "Happy New Year" ünnepi grafikával, amely gravírozással személyesíthető, bármilyen kért névvel. Hozza el az ünnepi hangulatot a szerettei otthonába ezzel a szép üdvözlettel!

Méret: 10,5 x 14,8 cm.

kattints a bemutató videóhoz

Karácsonyi mintás sodrófa

0 Review(s)
Ár 49,00 lei

Bükkfából készült sodrófa, karácsonyi mintával gravírozva; személyesíthető bármilyen kért szöveggel. Praktikus, de szép konyhai kellék, ami különleges ünnepi ajándék is lehet férfiaknak vagy nőknek.

Személyesíthető plüss Mikulás

0 Review(s)
Ár 93,00 lei

Plüss Mikulás, 100% poliészterből készítve, magasság: 42 cm. Tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek. A fehér részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, az ár tartalmazza a személyesítést.

"Snowman" karácsonyi ajándékzacskó

0 Review(s)
Ár 23,00 lei

100% pamutból készült karácsonyi ajándékzacskó, stílusos hóemberes téli ünnepi mintával, méretek: 38x45 cm, zsinórral záródik. A tökéletes kiegészítő bármilyen ünnepi ajándékhoz.

Karácsonyi fa ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 77,00 lei

Saját gyártású karácsonyi ajándékdoboz fából, amelynek szép ünnepi grafika van nyomtatva a fedelére. Csak annyit kell tennie, hogy megtölti ezt a dobozt különleges ajándékokkal egy közeli személy számára!

Doboz mérete: 21 x 15 x 8.5 cm . 

Karácsonyi gyertyatartó

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Karácsonyi gyertyatartó üvegből, elegáns csomagolásban, vörös szalaggal átkötve, egy mécsest tartalmaz. Gyertyatartó mérete : Ø 5 × 6,3 cm.

Peti karácsonyi színezős zokni

0 Review(s)
Ár 8,00 lei

Peti karácsonyi színezős zokni, macskás grafikával, amit ki lehet színezni. Remek kiegészítő gyerekeknek szánt ajándékokhoz: amellett, hogy ajándékot kapnak, még ki is színezhetik ezt a filcből készült zoknit.

Méret: 190 x 390 x 2 mm

Niko powerbank kézmelegítővel

0 Review(s)
Ár 169,00 lei

Mind használjuk a telefonunkat nap mint nap, de gyakran előfordul, hogy az lemerül - nálunk megvan erre a tökéletes megoldás! A Niko kézmelegítős powerbank kétféleképpen is nagy segítség lehet: amellett, hogy fel lehet vele tölteni egy telefont (4500 mAh, Input/Output: 5V-1A), a kezeinket is melegíti a hűvös téli napokon.

Méret: 93 x 83 x 33 mm.

Belty karácsonyi ajándékzacskó

0 Review(s)
Ár 11,00 lei

Karácsonyi ajándékzacskó szintetikus anyagból, a Mikulás övével díszítve. Méret: 224 x 160 x 85 mm, a zacskó fülének hossza 280 mm.

Kerek fém karácsonyi doboz

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

Kerek fém ajándékdoboz, különleges téli ünnepi dizájnnal. Gravírozással személyesíthető, egy szöveggel vagy névvel, így egyedivé és személyessé válhat.

Méret: ⌀ 135 x 155 mm

Fenyő alakú karácsonyi gömb-tartó

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Fából készült tartó egy karácsonyi gömb számára, karácsonyfa formában, a MrGift által gyártva. Csodás dekoráció a téli ünnepek idejére. A fára bármilyen kért szöveg vagy grafika gravírozható, hozzáadhatunk egy karácsonyfadíszt is, szintén gravírozással személyesítve. Maga a fenyő, gravírozás és gömb nélkül, 15,00 lejbe kerül, minden személyesítés emel az áron. Méretek: 17 x x 3.5 x 28.5 cm.

Poly karácsonyi katona játékfigura

0 Review(s)
Ár 39,00 lei

Poly karácsonyi katona játékfigura, egy különleges kiegészítő a téli ünnepekre. Gipszből készült, sok arany csillámporral. Bármilyen ünnepi ajándékcsomaggal együtt adható. Magasság: 16 cm.

Karácsonyi ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 9,00 lei

Karácsonyi ajándékdoboz jó minőségű vastag kartonból, fehér és vörös színekben, ünnepi mintával dekorálva a külső és belső részén is. Megtölthető édességekkel, vagy bármilyen kis ajándékkal a szerettei számára. A doboz fedele nyomtatással személyesíthető, egy rövid szöveggel.

Doboz mérete: 98 x 97 x 49 mm.

Nalucer karácsonyi gyertyatartó

0 Review(s)
Ár 28,00 lei

Fehér hópihés gyertyatartó különlegesen a téli ünnepek idejére készítve, fehérre festett fémből, aranyszínű szélekkel, amelyeken keresztül látható a gyertyafény. Különleges kiegészítő lehet bármilyen ajándék mellé.

Méret: 7x7x16 cm

Hóember fém ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 11,00 lei

Fém ajándékdoboz, különleges téli ünnepi dizájnnal. Gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel vagy névvel, igy valami egyedivé és személyessé válik.

Flutti karácsonyi ajándékdoboz
  • Kiárusítás!

Flutti karácsonyi ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 39,00 lei

A Flutti karácsonyi ajándékdoboz ideális, ha egy különleges ajándékdobozt keres a szeretteinek szánt édességekhez, főleg gyerekek számára. A doboz műanyagból készült, szövet ruhákba öltöztetve, elérhető kék és vörös színben. NEM tartalmaz édességeket, de kérésre ezeket vagy akár más termékeket is hozzáadhatunk, a részleteket és végleges árat telefonon beszéljük meg a rendelés leadása után.

Méretek: 170 x 275 x 105 mm

Ho-Ho-Ho dominójáték fából

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

A Ho-Ho-Ho dominójáték a klasszikus dominó felfrissített változata, téli mintákkal, amelyek egyenesen a dominókra vannak nyomtatva, így a játék még szórakoztatóbbá válik. A dominók és maga a doboz is fából készültek, a doboz gravírozással személyesíthető bármilyen kért logóval vagy rövid szöveggel, a személyesítés emel az áron.

Méret: 120 x 70 x 40 mm

Bounce karácsonyi golyóstoll

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

A Bounce műanyag golyóstoll garantált téli szórakozás, mivel egy leszedhető, rugalmas kis gumilabdát tartalmaz; mind a golyóstoll, mind a labda karácsonyi motívumokkal vannak dekorálva. Kék tintával ír, NEM személyesíthető.

HULU fülvédő

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

A HULU fülvédők plüss anyagból készültek, nagyon kényelmesek, ideálisak a hideg téli napokra. A vicces karácsonyi dizájn mindenkit megmosolyogtat és ünnepi hangulatba hoz majd.

Csillag alakú doboz fából

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

Saját gyártású, csillag alakú fedeles ajándékdoboz fából, méretek: átmérő - 23 cm, magasság - 5.5 cm. Gravírozással személyesíthető bármilyen rövid szöveggel vagy grafikával, a doboz fedelén látható grafika akár teljesen ki is cserélhető.

Cutie Brick Eco Retro natur
  • Kiárusítás!

Brick Eco Retro Natúr doboz

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

A Brick Eco Retro natúr ajándékdoboz a tökéletes választás különleges ajándékoknak, amelyeket a szeretteinek szán.

Méretek: 25 x 18 cm

Cutie Xmas tree natur
  • Kiárusítás!

Xmas Tree Natúr doboz

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Az Xmas Tree natúr színű ajándékdoboz tökéletes választás a különleges ajándékokhoz, amelyeket különleges személyeknek szán. Nem tartalmaz zsinórt.

Méret: 36 x 26 cm

Cutie Santa Claus dreptunghiular natur
  • Kiárusítás!

A Santa Claus szögletes ajándékdoboz a tökéletes csomagolás különleges ajándékokhoz, amelyeket különleges személyeknek szán a téli ünnepekre.

Méret: 39 x 14 cm

Cutie Santa Claus dreptunghiular rosu
  • Kiárusítás!

Santa Claus szögletes piros doboz

0 Review(s)
Ár 24,00 lei

Santa Claus szögletes karácsonyi ajándékdoboz, vörös színben, a tökéletes csomagolás egy különleges ajándékhoz, amit egy különleges személynek szán.

Méret: 39 x 14 cm

Cutie cadou conica Mos Craciun 34.5x14.5cm
  • Kiárusítás!

Mikulás sapkája ajándékdoboz 34 x14 cm

0 Review(s)
Ár 23,00 lei

Ez a kúp alakú Mikulás-sapka ajándékdoboz tökéletes, ha különleges csomagolást keres a szeretteinek szánt ünnepi ajándékokhoz. A doboz kartonból és szintetikus anyagból készült.

Méretek: 

Hossz: 34.5 cm 

Átmérő: 14.5 cm