Dobozok és kiegészítők borokhoz

Ebben a kategóriában különleges, stílusos fából készült dobozokat találhat minőségi borok tárolására, továbbá speciális kiegészítőket borfogyasztáshoz. A speciális külsejű fadobozok mindegyike saját gyártmány, és kérhető bármilyen egyedi személyre szabással, szlogennel, üzenettel vagy módosítással.

Dobozok és kiegészítők borokhoz

Aktív szűrők

copy of V21L fa boros doboz pohártartóval

0 Review(s)
Ár 250,00 lei

Boros doboz, amelynek két felhasználási módja van. Egy doboz az ajándék bórnak, átadás után konyitva, falinaptárként lehet használni. Faléra akasztva egy egész éves ajándék. személyesíthető bármilyen grafiával, szőveggel, képpel.

Méretek: 10.5 x 10.5 x 35 cm, ha a doboz teteje nyitva van, bezárt formában a magassága 46 cm.

copy of V21L fa boros doboz pohártartóval

0 Review(s)
Ár 60,00 lei

Boros doboz, amelynek két felhasználási módja van. Egy doboz az ajándék bórnak, átadás után konyitva, falinaptárként lehet használni. Faléra akasztva egy egész éves ajándék. személyesíthető bármilyen grafiával, szőveggel, képpel.

Méretek: 10.5 x 10.5 x 35 cm, ha a doboz teteje nyitva van, bezárt formában a magassága 46 cm.

Saját gyártású boros doboz fából, nzugdíba menetel alkalmával. Tartalmaz két igényszerint gravírozott poharat és 2 üveg bort, általában egy fehér félszárazat és egy száraz vöröset, a borok cimkéje isigény szerint személyesítva van. A doboz gravírozással van személyesítve, különleges üzenettel nyugdíjba vonulók számára; az ár tartalmazza a személyesítést.

Méretek: 26x36x10 cm.

4 részes elegáns boros készlet

0 Review(s)
Ár 210,00 lei

A 4 részes borkészlet tökéletes ajándék otthoni borkóstolónak és profi borkóstolónak, szeretőnek is. Az elegáns, fából készült palack belsejében borkiegészítők találhatók: dugós dugóhúzó - palackdugó, kiegészítő dugó, palacktartó és a palacknyak gyűrűje - leeresztő, azaz egy otthoni bár tökéletes felszerelése.

A tartozékok rozsdamentes acélból készültek és ezüstözöttek. Minden elemnek megvan a maga helye a csomagolópalackban, a betétben. A kiegészítők eltávolításának kényelmesebbé tétele érdekében az egyes elemek mellett a díszlécben mélyedések találhatók. A készlet esztétikus fehér, krétás kartondobozba van csomagolva.

A doboz méretei: 297 x 170 x 55 mm

A doboz gravírozással személyre szabható, egyedi, igazán különleges meglepetés úrnak vagy hölgynek!

Húsvéti boros ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 79,00 lei

Egy gravírozott fából készült elegáns ajándékdoboz, vörös hátteres ünnepi grafikával személyesítve, és “Paste fericit!” szöveggel. Ennek a doboznak egy rekesze van egy 0,75 l-es boros doboz számára. Kérésre a doboz fedelén látható grafikát kicserélhetjük a kliens által kért szöveggel és/vagy grafikával, ennek a személyesítésnek az árát a rendelés leadása után beszéljük meg.

Doboz mérete: 34 x 26,5 x 10 cm.

"Boldog Karácsonyt" boros doboz fából

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Gravírozott natúr fából készült, saját gyártású boros doboz, különleges "Boldog Karácsonyt!" ünnepi grafikával. A doboz felső része kinyitható, így el lehet benne helyezni egy üveg bort. A doboz rendelhető magyar, román vagy angol nyelvű személyesítéssel. A kezdeti ár NEM tartalmaz bort, de a doboz együtt rendelhető egy üveggel a MrGift által forgalmazott két minőségi borfajta valamelyikéből, ez emel az áron.

Doboz mérete: 39,5 x 8,5 x 8,5 cm.

Egy elegáns boros szett fa dobozban, násznagyoknak szóló különleges, román nyelvű üzenettel személyesítve; borfogyasztáshoz való kellékeket tartalmaz, elegánsan elrendezve egy fából készült barna dobozban, ami szintén fából készült esküvői grafikával személyesített. A szett a következő kiegészítőkből áll: gyűrű, tölcsér, dugó, hőmérő és pincérkés. A kezdeti ár NEM tartalmazza a bort, de a doboz együtt rendelhető egy választható minőségi borral, amelyre egy szöveggel, képpel vagy grafikával személyesített címke tehető. Elegáns ajándék egy igazán különleges alkalomra.

Doboz mérete: 36,4 x 11,3 x 11,3 cm.

Személyesített boros szett násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 145,00 lei

Négyrészes boros szett kiegészítőkkel a minőségi borok fogyasztásához, elegáns fadobozban, amely nyomtatott esküvői grafikával és násznagyoknak szóló román nyelvű üzenettel van személyesítve: "Vreti sa fiti nasii nostri?" (jelentése: "Szeretnétek a násznagyaink lenni?").

Doboz mérete: 15 x 17,5 x 5 cm.

Bor személyre szabott címkével

0 Review(s)
Ár 50,00 lei

Egy különleges ajándék szeretteinek: egy minőségi bor, amelyre az Ön óhaja szerint személyesített címkét teszünk. Ön választhat fényképet, grafikát, szöveget - vagy akár mindhármat!

Az ár tartalmazza a személyesített címkét.

Ajánlott méret a címkének: 16 x 10 cm.

Bambusz pohártartó borospoharakhoz

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Bambusz pohártartó két borospohárhoz és egy borosüveghez, amelyet az üveg nyakára kell helyezni. Mivel természetes anyagokból készült, a termék színe eltérhet kissé a bemutató fényképeken láthatótól. Méretek: : 23 x 10 x 0,8 cm.

Nelson boros szett parafa dobozban

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

Háromrészes szett borfogyasztáshoz való kiegészítőkkel, köztük dugóhúzóval és dugóval, kerek parafa dobozban, amely gravírozással személyesíthető. Elegáns ajándék a minőségi borok kedvelőinek.

Méret: Ø14,5 x 4,5 cm.

Parafa boros doboz kiegészítőkkel

0 Review(s)
Ár 160,00 lei

Elegáns, belül bélelt parafa boros doboz borfogyasztáshoz való kellékekkel, a következőket tartalmazza: dugóhúzó, gyűrű, tölcsér és két dugó. A doboz gravírozással személyesíthető, a gravírozás benne van az árban. A doboz együtt rendelhető egy választható minőségi borral, amelyre kérésre akár egy személyesített címke is tehető.

Doboz mérete: 34.5 X 10 X 11.5 cm.

Gisborne boros szett parafa dobozban

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gisborne boros szett parafa dobozban. Dugóhúzót, gyűrűt, dugót és borokhoz való hőmérőt tartalmaz. A doboz gravírozással személyesíthető, így egyedi és személyes ajándék lehet egy különleges alkalomra.

Doboz mérete: 14 X 16 X 4 cm.

Valentin-napi gravírozott boros doboz

0 Review(s)
Ár 109,00 lei

Különleges, fából készült boros doboz, gravírozással személyesítve, Valentin-napi grafikával. Lepd meg a párodat egy különleges ajándékkal, egy különleges alkalomra!

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Méretek: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Hordó alakú boros szett

0 Review(s)
Ár 134,00 lei

Boros szett, kiegészítőkkel borfogyasztáshoz, hordó alakú, natúr fából készült tartóban. A szett tartalmaz egy dugóhúzót, dugót, tölcsért és egy fóliavágót. A doboz gravírozással személyesíthető, így egyedi ajándék lehet fontos alkalmakra.

Csomagolás: fehér kartondoboz, amelynek mérete 13X8X14CM.

Háromszög boros doboz - La Multi Ani!

0 Review(s)
Ár 94,00 lei

Saját gyártású, érdekes formájú háromszög boros doboz gravírozott fából. Választható mellé egy bor is az ünnepelt számára, amire személyesített címke tehető saját képpel, szöveggel. A dobozhoz tartozik még egy fából készült címke is, ami névnapra van személyesítve színes nyomtatással vagy gravírozással.

Méretek: 10 x 10 x 36 cm.

Fa boros doboz - La Multi Ani!

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

Saját gyártású, fából készült boros doboz, névnapi grafikával személyesítve, UV nyomtatással vagy gravírozással. Méret: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Választható egy bor is az ünnepelt számára, amelyre személyesített címke tehető saját képpel, üzenettel vagy akár mindkettővel.

Boros doboz fából - Sighisoara

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

Saját gyártású fa boros doboz, Segesvár város címerével személyesítve, UV nyomtatással, valamint a doboz két oldalára a város neve (Sighisoara) van gravírozva. Doboz mérete: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm. A személyesítés benne van az árban. A rendeléshez hozzáadhat egy más grafikát is, amit szeretne, hogy a dobozra kerüljön, valamint választhat mellé egy minőségi bort is, amelyre személyesített címke tehető.

Ajándékcsomag, amely két minőségi bort és két borospoharat tartalmaz, elegánsan elrendezve egy gravírozott fadobozban. Méret: 28 x 10.5 x 34.5 cm, valamint egy 10 cm-es fogantyú.

A borokra személyesített címke tehető saját képpel, szöveggel vagy mindkettővel, a dobozra egy rövid szöveg, a poharakra pedig szintén rövid szöveg, név vagy egy fontos dátum gravírozható. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Más borokat is lehet választani, ez esetben az árat újraszámoljuk.

Fa doboz 2 bor és poharak számára

0 Review(s)
Ár 111,00 lei

Saját gyártású fa doboz két bor és két borospohár számára, gravírozott grafikával, amely kérésre megváltoztatható, hogy egy jókívánságot is tartalmazzon. Méretek: 28 x 10.5 x 34.5 cm, valamint egy 10 cm-es fogantyú.

Karácsonyi boros doboz fából

0 Review(s)
Ár 46,00 lei

Saját gyártású boros doboz fából, különleges karácsonyi grafikával, amely személyesíthető bármilyen kért szöveggel. Méret: 30x10x10 cm. Együtt rendelhető egy minőségi borral, amelyre személyesített címke tehető bármilyen képpel, szöveggel és/vagy grafikával.

Fa boros doboz 3 bor számára

0 Review(s)
Ár 112,00 lei

Saját gyártású, fából készült elegáns doboz három üveg bor számára. Kérésre a grafika kicserélhető, hogy egy köszöntést is tartalmazzon. Méretek : 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. 

Együtt rendelhető három minőségi borral is az ünnepelt számára, amelyekre saját szöveggel vagy grafikával személyesített címke tehető.

Jelenleg a Muscat Ottonel bor nem elérhető.

Ajtós boros doboz fából

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Saját gyártású boros doboz fából, különleges dizájnnal. Kérésre a grafika megváltoztatható, hogy egy köszöntést is tartalmazzon. Méretek: 9.8 x 9.8 x 33.5 cm.

Kiválasztható egy bor is az ünnepelt számára, amelyre saját képpel, szöveggel személyesített címke tehető.

Ballagási boros doboz fából

0 Review(s)
Ár 75,00 lei

Különleges fa ajándékdoboz minőségi borokhoz, ballagási grafikával személyesítve, a MrGift által gyártva. NEM tartalmazza a bort és a mini ballagási kalapot.

Méretek: 10 x 10 x 36 cm.

Tovább személyesíthető egy rövid szöveggel, gravírozás által.

Ballagási ajándékcsomag borral

0 Review(s)
Ár 125,00 lei

Egy különleges ajándék ballagóknak: egy saját gyártású fa boros doboz, különleges ballagási grafikával, amely egy (két különböző variánsból) Ön által választott, 7.50 dl-es minőségi bort tartalmaz ballagási üzenettel személyre szabva.

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Méretek: 10 x 10 x 36 cm.

Elegáns boros doboz gravírozott fából, beépített tartóval borospoharaknak, készen személyesítve nyugdíjazási ajándékként. NEM tartalmazza a bort és a poharakat, a képek csak informatív céllal készültek.

Méretek: 10.5 x 10.5 x 35 cm nyitott formában, becsukva a doboz magassága 46 cm.

Házikó boros doboz násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 109,00 lei

Házikó alakú, saját gyártású doboz fából, két borosüveg számára. Tartalmaz egy fából készült címkét násznagyoknak szóló üzenettel személyesítve, gravírozással vagy UV nyomtatással. Méretek: 17 x 9 x 46.5 cm.

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Ajándékcsomag nyugdíjasoknak borral

0 Review(s)
Ár 156,00 lei

Elegáns ajándékcsomag nyugdíjasoknak, amely tartalmaz egy különleges fa boros dobozt, a tetejébe beépített pohártartóval (a csomag a poharakat NEM tartalmazza), valamint egy minőségi 7.50 dl-es bort, amelyet Ön választhat ki két különböző variánsból. A dobozt gravírozással személyesítettük, a borosüveget pedig egy különleges címkével, mindkettőt nyugdíjba vonulóknak szóló üzenettel.

Doboz méretei: 10.5 x 10.5 x 35 cm, ha a pohártartó ki van nyitva, becsukva a doboz magassága 46 cm.

Bástya fa boros doboz borral nyugdíjasoknak

0 Review(s)
Ár 166,00 lei

Egy nagyszerű ajándékcsomag nyugdíjba vonuló hölgyeknek és uraknak, amely egy bástya formájú, saját gyártású fa boros dobozt, valamint egy 7.50 ml-es minőségi bort tartalmaz. A doboz gravírozással, a borosüveg pedig öntapadós címkével van személyesítve, mindkettőn egy alkalomhoz illő különleges üzenet található.

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Méretek: 11 x 11 x 37 cm.

Boros szett elegáns bambusz dobozban

0 Review(s)
Ár 89,00 lei

Fém és bambusz kombinációjából készült, elegáns dobozos boros szett. Dugóhúzót, dugót és gyűrűt tartalmaz. A fából készült részek, beleértve a dobozt is, gravírozással személyesíthetők.

Doboz méretei:  11 × 16 × 5 cm.