Tricou CrazyP
  • Tricou CrazyP

Tricou CrazyP

69,00 lei
24 óra
GI64V00WH-S

Un soricel era urmarit de o pisica . Alearga soricelul si pisica dupa el . Si tot asa si iar asa . La un moment dat soricelul se opreste si ii spune pisicii :
-Imi poti indeplini o ultima dorinta inainte de a ma manca , pisico ?
-Dar cine a zis ca te mananca ? Eu vreau doar sa vad cine alearga mai repede !

Tricou marca Gildan, pentru barbati, din bumbac 100%. Pretul contine personalizarea

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi :           S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:  71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Méret
Szín
Qty
In stoc

Tricouri de barbati, din bumbac de calitate, anti-sifonare si care nu intra la apa. Indiferent ca doriti sa luati un tricou pentru dumneavoastra, sau pentru cineva cunoscut, acum aveti de unde alege. In aceasta gama, sunt diverse culori, pentru gusturile fiecaruia, si marimi diverse, pentru fiecare! Asadar, va este mai usor sa alegeti cadoul perfect: un tricou care se muleaza foarte bine oricarui eveniment!
Stim cu totii faptul ca tricourile nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba. Sunt folositoare pentru orice anotimp, fie vara fie iarna; putem iesi pe strada cu ele, sau putem dormi; sunt lejere si merg imbracate cu diverse tinute. Asadar, daca doriti sa cumparati ceva util pentru un domn, aceste tricouri sunt perfecte! Indiferent ca vorbim despre munca la birou sau in alt mediu, tricourile sunt bine-venite oriunde. Cu totii asteptam sa avem timp liber, deci trebuie sa avem si imbracaminte pe masura: lejera! Tricoul defineste cel mai bine acest stil.Puteti alege culoarea, mai vesela sau mai serioasa, in functie de persoana; astfel veti impresiona placut, mai ales daca veti alege sa personalizati tricoul.

GI64V00WH-S