2022 Évfolyam póló férfiaknak

69,00 lei
24 óra
TP308

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Ezek a férfi pólók Gildan márkájúak, 100% pamutból, és stílusos ballagási grafikával vannak személyesítve a 2022-es évfolyam számára. Kiválaszthatja a személyesítés nyelvét (elérhető nyelvek: RO, HU, EN), továbbá a grafika színét (kék, zöld vagy vörös), és a póló méretét (elérhető méretek: S és 2XL között). Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Személyesítés nyelve
Méret
Szín
Qty
in stoc

Egy személyesített póló ideális ajándék bármilyen korosztálynak, mert a pólók stílust és egyéniséget tudnak adni bármilyen öltözéknek. Nálunk széles választékot talál készen személyesített pólókból, érdekes, kedves vagy vicces grafikákkal különböző alkalmakra. Ezek a pólók például a 2022-es év ballagói számára vannak személyesítve, egy egyszerű, de stílusos grafikával, ami három színben és három nyelven elérhető. Önnek csak ki kell választania a személyesítés színét és nyelvét, valamint a megfelelő méretet az ünnepeltnek, és szert tesz majd egy egyedi ajándékra, aminek bármelyik ballagó örülhet. A mi személyesített pólóink puha és kényelmes anyagból készültek, amely kitűnő minőségű, így büszkén viselhetők bárhol, bármikor!

TP308

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut