Másodszor 25 Éves póló férfiaknak

85,00 lei
24 óra
TP325

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan márkájú személyesített férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros születésnapi grafikával: "Másodszor vagyok 25 éves".

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Személyesítés nyelve
Méret
Szín
Qty
in stoc

Bármelyik születésnap egy egyedi alkalom az életben, ami különleges ajándékot érdemel, de egyes alkalmak fontosabbak, mint mások; például amikor valaki eléri az 50 éves kort, vagy ahogy ezen a pólón írja: a 25 éves kort, még egyszer! Egy jó humorú úr számára, aki nagyon is fiatalnak érzi magát ennyi idősen, ez a humoros póló az ideális ajándék, csak ki kell választania az ünnepeltnek a megfelelő színt és méretet. A póló minőségi anyagból készült, puha és nagyon kényelmes, és különböző tevékenységekhez használható: sport, séta, vagy egyszerűen csak pihenés otthon. Meglepheti az édesapját, férjét, barátját vagy családtagját ezzel a stílusos pólóval, és biztos lehet benne, hogy kellemes meglepetés lesz!

TP325

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut