Editie Limitata 50 póló férfiaknak

85,00 lei
24 óra
GI64000-RO

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített pólók férfiaknak 100% pamutból, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést, stílusos grafikával: "Editie limitata 50, si totusi arata perfect" ("Limitált kiadás 50, és még mindig tökéletesen néz ki"). Kérésre az 50-es szám a grafikából kicserélhető bármilyen más számra. Ez a póló tökéletes születésnapi ajándék férfiaknak.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Méret
Szín
Qty
in stoc

A születésnapok fontos alkalmak az életben, legyen szó a 25 vagy az 50 éves korról. Ezért azokat az ajándékokat, amelyeket az élet ilyen pillanataira szánunk, figyelmesen kell kiválasztani. Szerencsére a személyesített pólók minden alkalomhoz, így a születésnapokhoz is illő ajándékok, csak meg kell találni azt a pólót, ami biztosan tetszeni fog majd az ünnepeltnek. Ha az illető (testvér, férj, barát stb.) kedveli a klasszikus dizájnokat, és jó humora van, egy "Editie Limitata" grafikával személyesített póló ideális ajándék számára. Ráadásul ezeknek a pólóknak megvan az az előnye, hogy el tudjuk készíteni a grafikát bármilyen kért életkorral, nem csak 50 évvel, így egy ilyen póló bármelyik születésnaphoz illő ajándék. Szeretne különleges benyomást tenni egy közeli személy születésnapján? Válassza ezt a pólót, és garantált a kellemes meglepetés!

GI64000-RO

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut