Karácsonyi gömbök

A karácsonyi gömbök elengedhetetlen díszek a karácsonyfára. A nálunk található gömbök nagy része személyesíthető a te saját képeddel vagy szövegeddel, hogy igazán személyessé váljanak. Megrendelheted saját magadnak, vagy ajándékba szülőknek, nagyszülőknek, családtagoknak. Mi lehetne szebb, mint megünnepelni a Karácsonyt egy fa alatt, ami a szeretteid képeivel van díszítve?

Karácsonyi gömbök

Aktív szűrők

Fényképes karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Gravírozott fából készült, különleges saját gyártású 2 oldals karácsonyfadísz , mindkét felén személyesítve. egyik felén egy üzenet, másik felén egy fénykép, gravírozvael. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést egy oldalon, a mindkét oldalon történő személyesítés emel az áron. Csodás ünnepi meglepetés lehet szeretteinek, vagy egy szép választás az Ön saját karácsonyfájára.

Átmérő: 8 cm.

Személyesített Karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Gravírozott fából készült különleges karácsonyfadísz, személyesíthető egy vagy mindkét oldalán, bármilyen névvel vagy rövid szöveggel. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést az egyik oldalán, a mindkét oldalán történő személyesítés emel az áron. Nagyszerű karácsonyi meglepetés lehet a szeretteinek.

Átmérő: 8 cm.

KARÁCSONYI ÜDVÖZLET FÁBÓL

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Nem tudod milyen ajándékot adj szeretteidnek az ünnepekre?

Ez a fából készült üdvözlő kártya ideális választás lehet, hiszen a megszokottól eltérő.

Az üdvözlettel kifejezheti érzelmeit kedvese iránt, kívánságait egy szeretett személynek, de örömét is!

Az üdvözlőlap méretei: 20 x 15 cm

A gravírozással történő személyesitést az ár tartalmazza.

Ajándékozzon egyszerű, de stílusos ajándékot szeretteinek!

3D KARÁCSONYI ÜDVÖZLET 3 FENYŐVEL

0 Review(s)
Ár 60,00 lei

A 3D fenüdvözlőkártya kis fa tartóra szerelhető, ahol csodás emlék marad majd a téli ünnepek ideje alatt.

Ez egy teljesen egyedi dekoráció, amely egy kis mosolyt visz az irodába vagy bármely más helyiségbe, teljes mértékben hozzájárulva a meleg ünnepi hangulathoz.

A termék gravírozással személyre szabható.

Fából készült karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Ez a fából készült karácsonyfadísz tökéletes ajándék lehet családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.

Az angyalszárny dísz testre szabható, különleges ajándék lehet a karácsonyi ünnepekre, mert nincs szebb a szeretteink képeivel díszített fánál.

Személyre szabhatja mint a kívánt kép, mind a gravírozás szövegének kiválasztásával, így egyedi terméket kaphat, amely minden helyiséget feldob.

Tökéletes ajándék családnak, barátoknak, kollégáknak. Lepje meg szeretteit egy csodalatos karácsonyfadísszel.

Egy egyedi karácsonyfadísz, amely a tökéletes ajándék kisbabás családoknak, "Az én első Karácsonyom" szöveggel (magyar vagy román nyelven elérhető). Ez a dísz gravírozott fából készült, a barna szín természetes árnyalataiban, vidám piros szalaggal, amellyel a karácsonyfára lehet akasztani; az ár tartalmazza a személyesítést a baba nevével.

Átmérő: 10 cm.

Boldog Karácsonyt dísz logóval

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Saját gyártású személyesített karácsonyfadísz, gravírozott grafikával és színes LED fénnyel. A grafika egy karácsonyi jókívánságot tartalmaz, amely 3 nyelven elérhető, valamint egy üres helyet középen, ahova az Ön cégének logója kerül (a logót tartalmazó fájlt a rendelésbe kell feltölteni). A dísz alapja a LED fénnyel újratölthető micro-USB kábelen vagy B típusú telefontöltőn keresztül; 7 szín közül választhatja ki, hogy milyen színben világítson, de beállíthatja azt is, hogy a fény színe folyamatosan változzon.

Dísz átmérője: 6 cm.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Színes angyalkás karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Gravírozott fából készült, különleges saját gyártású karácsonyfadísz angyalka-figurával és színes háttérrel (elérhető zöld, kék vagy vörös színben); mindkét felén személyesíthető bármilyen névvel vagy rövid szöveggel. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést egy oldalon, a mindkét oldalon történő személyesítés emel az áron. Csodás ünnepi meglepetés lehet szeretteinek, vagy egy szép választás az Ön saját karácsonyfájára.

Átmérő: 5 cm.

Színes karácsonyfadísz névvel

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Gravírozott fából készült különleges karácsonyfadísz, színes háttérrel (elérhető zöld, vörös vagy kék színben), személyesíthető egy vagy mindkét oldalán, bármilyen névvel vagy rövid szöveggel. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést az egyik oldalán, a mindkét oldalán történő személyesítés emel az áron. Nagyszerű karácsonyi meglepetés lehet a szeretteinek.

Átmérő: 8 cm.

Személyesített karácsonyfadísz névvel

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

Személyesíthető karácsonyfadísz különleges ünnepi mintával, gravírozott fából készítve, bármilyen kért névvel vagy saját szlogennel; különleges, egyedi dekoráció lehet a téli ünnepek idejére.

Átmérő: 8 cm.

Angyalkás karácsonyfadísz névvel

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Gravírozott fából készült, saját gyártású karácsonyfadísz, amely személyesíthető bármilyen névvel vagy rövid szlogennel. Nagyszerű dísz a karácsonyfára, amely igazán egyedi és személyes ajándék lehet, vagy egy különleges dekoráció, ami bármelyik otthonba elhozza a karácsonyi hangulatot.

Merry Christmas üdvözlet fából

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Saját gyártású karácsonyi üdvözlet fából, "Merry Christmas" grafikával, amely gravírozással személyesíthető, bármilyen kért névvel. Hozza el a karácsonyi hangulatot a szerettei otthonába ezzel a különleges üdvözlettel!

Méret: 10,5 x 14,8 cm.

kattints a bemutató videóhoz

Mikulássapkás karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 16,00 lei

Mikulássapkás karácsonyi gömb - kedves kiegészítő a karácsonyfára, műanyagból készült textil sapkával, és vörös karton dobozkába van csomagolva, amelynek mérete: 7 x 7 x 6,5 cm. A gömb átmérője 6 cm.

3D karácsonyi üdvözlet fenyővel

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Saját gyártású 3D üdvözlőkártya fából, karácsonyi grafikával, ami kérésre gravírozással személyesíthető, bármilyen névvel. Ajándékozzon valami egyszerűt, de stílusosat és kifinomultat a szeretteinek!

Méretek: 10,5 x 14,8 cm.

Click a bemutató videóhoz

Műanyag karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 9,00 lei

Műanyag gömb a karácsonyfára, fehér színben vörös ünnepi mintával.

Átmérő: 4.4 cm

Ezüst karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Ez a kerek ezüstszínű gömb bármilyen kért saját képpel személyesíthető, vagy akár egy rövid szöveggel is. Egyedi, személyes karácsonyi ajándék, és nagyon szép karácsonyfadísz.

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Zenélő karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 82,00 lei

Zenélő karácsonyi gömb, különleges ünnepi dekoráció, amely ajándékba is adható. Fémből készült; ha lenyomják az alján látható gombot, énekelni kezd, és mozgatja a szemhéját. A fő karácsonyi attrakció lehet, vagy tökéletes ajándék kicsiknek és felnőtteknek is.

Aranyszínű karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Kerek karácsonyi gömb, amely személyesíthető bármilyen saját képpel, a másik oldalán aranyszínű csillámmal. Az aranyszín elegáns ajándékká teszi, a saját fénykép pedig egyediséget ad neki. Különleges ünnepi ajándék családtagoknak, szülőknek, nagyszülőknek.

Csillag alakú gömb

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Csillag alakú, műanyag karácsonyi gömb, mindkét oldalán személyesíthető saját fényképpel. Tökéletes karácsonyi ajándék szülőknek, nagyszülőknek, barátoknak, akár a karácsonyfára is akasztható. Az ár tartalmazza a személyesítést.

Szív alakú műanyag dísz

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Szív alakú dísz, a tökéletes ajándék a szeretett személynek Karácsonyra, Valentin-napra vagy egy születésnapra. Saját képpel személyesíthető, így igazán egyéni, szép emlékekkel teli ajándékká válhat.

Mikulás és Rudolph világító gömb

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Műanyag karácsonyi gömb a Mikulás és Rudolph rénszarvas arcával. Nem személyesíthető. Egyszerű, de kedves ajándék a téli ünnepekre.

Műanyag karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Műanyag karácsonyi gömb, amely több színben elérhető. Az ár tartalmazza a gömb személyesítését egy saját fényképpel, ami igazán különleges karácsonyi ajándékká teszi.