"Wooden Safe" virágzó doboz

84,00 lei
24 óra
SFB157

Virágelrendezés széf alakú fadobozban, amely gravírozással és kézi összeállítással készült, összeillő tavaszi színekben. Ideális ajándék évfordulókra, születésnapokra, különleges pillanatokhoz. Hozzáadhatunk egy elegáns nyomtatott kártyát is saját üzenettel, ez emel az áron.

Felhasznált virágok: minirózsák, fehér fréziák és perui liliomok. Doboz mérete: 11*8*4 cm. Elrendezés mérete: 14*11*9 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a pasztellszínű tavaszi virágelrendezés elegáns, ízléses ajándék bármilyen alkalomra, szívből megtervezve, elkészítve, elrendezve.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB157