Cupa cu trandafiri albi
  • Cupa cu trandafiri albi

Fehér rózsás pohár anyáknak

73,00 lei
24 óra
SFB034

Ez a fehér rózsás üvegpohár szívből lett megtervezve, és részletekre való gondos odafigyeléssel elkészítve. A fehér rózsák egy üvegpohárban vannak elhelyezve és vörös, szív alakba rendezett midolino szálak veszik őket körül, kihangsúlyozva így az elrendezés üzenetét. Saját személyes üzenetedet is hozzáadhatjuk egy gravírozott fatáblácskán vagy elegáns nyomtatott kártyán, ez emel az áron.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez az elrendezés három szál fehér rózsát - a tiszta szeretet jelképét - tartalmaz elrendezve egy üvegpohárban, izlandi mohával és vörös midolino szálakkal dekorálva. A pohár magassága 165 mm, térfogata 34 cl. Az elrendezés magassága 205 mm.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB034