Digitális fénykép nyomtatás 15*20

2,00 lei
24 óra
POZA 15*20

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás
Összetétel
160g-os fényes karton
Örökítsd meg az élet fontos pillanatait a mi segítségünkkel.

Fényképeket nyomtatunk fényes fotópapírra két méretben, 10*15 cm és 15*20 cm. Ideális ajándék bármilyen alkalomra a családban, az emlékek megőrzésére. A boldog pillanatok megérdemlik, hogy fényképeken gyűjtsük össze őket.

Csak fel kell tölteni a fényképeket, elküldeni őket egyre a következő email címek közül: [email protected] , [email protected] sau [email protected], és megadni a szállítási adatokat, a többiről mi gondoskodunk. Nagyobb mennyiségnél kérjen árajánlatot.

UPLOAD ITT

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 0,402 lei Legfeljebb 4,02 lei
50 0,5975 lei Legfeljebb 29,875 lei
100 0,8015 lei Legfeljebb 80,15 lei
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Amikor a fényképek nyomtatásáról van szó, fontos tudni, hogy a fényképek a méretarány szerint vannak nyomtatva, azaz amíg a szélesség mindig 15 cm, a hosszúság a fénykép eredeti méreteitől függ (változó/dinamikus nyomtatási méret) – hogy minden részlet a papírra kerüljön.

Ha nem az eredeti méretarány szerint nyomtatnánk, egyes esetekben a fotó veszíthetne a felső vagy alsó részéből. Ez azt jelenti, hogy a különböző méretarányú képek különböző hosszúsággal lesznek nyomtatva. Ha szeretné, hogy mindegyik kép hossza egyforma legyen, kérjük, vágja őket méretre egy képszerkesztő programmal.

Mivel a fényképeket papír tekercsre nyomtatjuk, a kép mérete a papír méretétől függ, így amíg a szélesség mindig a tekercs 15 cm-es szélességének felel meg, a hosszúság hozzá igazodik.

A fehér szélek elkerülésére a nyomtatónk nagyobb felületen dolgozik, mint a papír mérete, így a szélekből 2-2 mm le lesz vágva, valamint a nyomtató levág 1-1 mm-t a fényképek hosszúságából is.

POZA 15*20

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás
Összetétel
160g-os fényes karton