Tangram tudást fejlesztő játék fából

15,00 lei
24 óra
WG26

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Fa

A Tangram egy nagyon régi, kínai eredetű, puzzle típusú játék, amely olyan neveken is ismert, mint "a bűvös négyzet". A Tangram nagyon népszerű és szórakoztató köszönhetően az egyszerű, könnyen érthető szerkezetének, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel. Remek időtöltés lehet szülők és gyerekek számára, de akár a tanulás egy érdekes módja is, unalom és erőlködés nélkül.

A szabályok egyszerűek: használd fel a játék 7 darabját (öt egyenlő szárú derékszöges háromszög, egy négyzet és egy parallelogramma), mindig ugyanazokat, hogy száz különböző formát rakj össze.

Kérésre bármelyik darab gravírozással személyesíthető, vagy színezhetjük is őket. Méret: 8 x 8 x 0.5 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
in stoc

A Tangram stimulálja a logikát és képzelőerőt, és az egyszerűségével meghódítja a gyerekeket és felnőtteket, a matematika szerelmeseit és a művészi hajlamúakat egyaránt. Napóleon Bonaparte ezzel a játékkal relaxált csaták előtt és után, Edgar Allan Poe inspirációra használta, Lewis Carroll-t, az Alice Csodaországban szerzőjét pedig egyszerűen lenyűgözte ez a játék! A Tangram a puzzle rokona, de míg egy puzzle-t csak egyféleképpen lehet kirakni, a Tangramot pont az elért formák változatossága teszi érdekessé. A hét darabból kirakott rengeteg formával való kísérletezés segít a gyerekeknek fejleszteni az önbizalmukat és önállóságukat; ez felkészíti őket komplexebb tevékenységekre, de a tanulási lehetőségek kihasználására is.

WG26

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Fa