Karácsony

A Karácsony a szeretet ünnepe, ami összehozza a családot, barátokat, közösségeket. Ebben a kategóriában széles választékot találhat különleges karácsonyi ajándékokból a különleges nőknek az életében: családtagoknak, barátoknak, párjának, vagy akár kollégáinak, üzleti partnereinek. A kínálatunk nagy része személyesíthető egy személyre szabott üzenettel, képpel és/vagy grafikával, így egy igazán egyedi, emlékezetes meglepetést nyújthat át azoknak, akik fontosak az Ön számára.

Karácsony

Aktív szűrők

Első karácsonyom veletek, fém érme egy kiváló ajándék, emlék a család részére. 3 színben kapható és 3cm átmérőjű és 3mm vastagságú. Igény szerint a háta névvel gravírozható.

Az ár tartalmazza a név gravírozását.

Click ide - a bemutató film megtekintésére.

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Személyesítve van a ballagó diák évfolyamával, vagy osztályával, e alkalomra egy kiváló ajándék. Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Személyesítve van a ballagó diák évfolyamával, vagy osztályával, e alkalomra egy kiváló ajándék. Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Személyesítve van a 18 évet ünneplöknek, í e alkalomra egy kiváló ajándék. Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Két féle képpen személyesíthető fényképpel, szoveggel vagy bármilyen grafikával a kerámia felületén, körkörösen, de aki óhajtja lehet gravírozni a talpazatát is. . Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Képkeret ágak - 15x10

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

A szeretteivel töltött különleges pillanatok egy életre emlékek maradnak.

A keret mangófából készült, végig barna díszítéssel. A tél sokkal közelebbinek tűnik, ha megnézzük ezt a lenyűgöző környezetet. A hóval borított ágakhoz hasonlítható.

A fénykép mérete 15x10 cm

A keret külső méretei: 25,5x20,5cm

Látható kép/ Fotólyuk: 14,5x9 cm

Aromaterápiás ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 197,00 lei

Egy nagyon elegáns ajándékcsomag bármilyen alkalomra, főleg hölgyek számára. A következőkből áll: egy párologtató, egy választható illóolaj (fahéj, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring vagy citrom), valamint egy szappan (választható szappanok: levendulás, szegfűszeges és kecsketejes kávéval), és egy karácsonyi gömb, amely vanília ízesítésű természetes ajakbalzsamot tartalmaz. Mindezek a részletekre való gondos odafigyeléssel vannak elrendezve egy gravírozott fából készült ajándékdobozban, a barna szín természetes árnyalataiban.

Kérjük, írja be a választott szappan és illóolaj típusát a rendelésbe, a "Personalizare produs" menübe.

Doboz méretei: 15 x 13,5 x 12 cm.

Bambusz ékszerdoboz

0 Review(s)
Ár 53,00 lei

Természetes bambuszból készült kis ékszerdoboz, tükörrel a fedél belső részén. Egyszerű, de stílusos és nagyon hasznos ajándék hölgyeknek, amelyben ők tárolhatják a kedvenc bizsuikat utazás közben, vagy egyszerűen azért, hogy helyet spóroljanak otthon. A termék gravírozással személyesíthető a fedélen, egy rövid üzenettel vagy egyszerű grafikával. Mivel a bambusz egy természetes anyag, lehetnek apró eltérések a doboz színében az itt látható képekhez viszonyítva.

Méretek: Ø8 X 4 cm.

Csillagjegy írószer-szett fadobozban

0 Review(s)
Ár 140,00 lei

Nagyon stílusos és divatos írószer-szett, ami a következőket tartalmazza: egy notesz fa borítóval és egy bambusz töltőtoll, fadobozba helyezve. A dobozra és a notesz elejére különleges grafika van gravírozva a 12 csillagjegy egyikével, amelyek közül kiválaszthatja a megajándékozott személy csillagjegyét. A tolltartóra egy nevet gravírozunk, amit Önnek kell megadnia a rendelésben. Egyedi ajándék bármilyen alkalomra, ami megérdemel egy feledhetetlen meglepetést.

Toll hossza: 14,5 cm. Doboz mérete: 17 x 18,5 x 2,5 cm. Notesz mérete: 10,5 x 15,5 cm.

"Master Chef" személyesített vágódeszka

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Minőségi fából készült, készen személyesített konyhai vágódeszka, két különböző formában. A személyesítés gravírozott "Master Chef" grafikából áll, bármilyen kért névvel, kérjük, adja meg a rendelésben a nevet a személyesítéshez. Különleges ajándék bármilyen alkalomra, főleg egy új otthonba. Az itt látható ár tartalmazza a személyesítést.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

Plaid Unicorn bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy különleges ajándék főleg gyerekek számára: ez a vidám, színes bögre, kedves egyszarvú grafikával. A bögre kerámiából van gyártva, a személyesítés szublimációval történik, ami biztosítja, hogy a grafika ismételt mosás után sem törlődik le.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Zippie személyesíthető plüss pingvin

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Aranyos plüss pingvin, a hasán nyomtatással személyesíthető, bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával.

Pingvin magassága: 38 cm. Anyag: 100% poliészter. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Karácsonyi mintás sodrófa

0 Review(s)
Ár 49,00 lei

Bükkfából készült sodrófa, karácsonyi mintával gravírozva; személyesíthető bármilyen kért szöveggel. Praktikus, de szép konyhai kellék, ami különleges ünnepi ajándék is lehet férfiaknak vagy nőknek.

Karácsonyi ajándékcsomag nagymamáknak

0 Review(s)
Ár 239,00 lei

Komplex karácsonyi ajándék nagymamáknak, amely a következőket tartalmazza: egy személyesített kerámia bögre, egy 250 ml-es üveg méz, egy házikó alakú kerámia gyertyatartó, csokoládé, egy felfújható karácsonyi gömb nagymamáknak szóló üzenettel, és egy személyesített vörös konyhai kötény, mindezek elrendezve egy 27 x 25 x 30 cm-es fa ajándékdobozban. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

"Karácsonyi bor" ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 188,00 lei

"Karácsonyi bor" ajándékcsomag - különleges ajándék hölgyeknek a téli ünnepek idejére, vagy egy születésnapra ebben az időszakban. Tartalmaz: egy 40x200 cm méretű, téli mintás vörös sálat puha, kényelmes anyagból, valamint egy 0.75 l-es minőségi Liliac vörösbort, egy 10*10*30 cm-es méretű, karácsonyi mintás fa boros dobozba helyezve és vörös sapkával díszítve. Kérésre hozzáadhatunk egy fa címkét, gravírozással vagy UV nyomtatással személyesítve, így az ajándék még különlegesebb lesz.

"Gingerbread" ajándékcsomag sodrófával

0 Review(s)
Ár 312,00 lei

Pachet Cadou "Gingerbread" cu Sucitor in Cutie din Lemn. Contine un sucitor din lemn (43 x 6 cm), un set de doua spatule din silicon si bambus, un set decorat prajituri cu o forma decorativa cu 3 laturi diferite (13 x 13 cm), o punga pentru decorat cu 6 capete diferite, un set forme de patiserie cu 5 tipuri de marimi si forme diferite intr-o cutie rotunda din inox, o lingura din lemn, un borcan de miere cu scortisoara de 250 g, si un sort de bucatarie din bumbac de 70 x 85 cm, toate aranjate intr-o cutie din lemn productie proprie, personalizat pe capac. Partile din lemn, sortul de bucatarie si eticheta de pe miere pot fi personalizate prin gravura sau imprimare.

Pretul personalizarilor este inclus in pretul afisat.

Tea Time ajándékcsomag homoktövissel

0 Review(s)
Ár 128,00 lei

Tea Time ajándékcsomag homoktövissel, fadobozban. Doboz mérete: 29 x 11.5 x 10 cm. A doboz tartalmaz egy személyesített bögrét, egy 250 ml-es üveg mézet és 10 zacskónyi homoktövis teát. Kérésre a doboz gravírozható egy rövid szöveggel. Egyedi ajándék bármilyen alkalomra. Ráadásul ez a szett együtt rendelhető egy képes asztali vagy fali naptárral, különböző teák fényképeivel.

Unisex Ho Ho Ho Jumper X-Mas pulóver

0 Review(s)
Ár 117,50 lei

Unisex Ho Ho Ho Jumper X-Mas pulóver

85% műszálas, 15% gyapjú, stílusos téli mintával.

Mérettáblázat:

Méretek:              XS        S          M          L        XL        2XL      3XL 

Méret cm-ben:   61/47   63/50   65/53   67/56   69/59   71/62   73/65 

"Gombák" ajándékcsomag dobozban

0 Review(s)
Ár 186,00 lei

"Gombák" ajándékcsomag fadobozban, egyedi ajándék a gombák kedvelőinek. A következőkből áll: egy 314 ml-es üvegnyi gombapástétom, egy 0.05 l-es üvegnyi szilvapálinka, 30 ml-es rozsdamentes acél pálinkáspohár, és egy különleges kés gombákhoz, mind elrendezve egy elegáns, általunk gyártott fadobozban. Két grafika közül lehet választani a doboz tetejére. A poháron kívül mindegyik termék személyesíthető képpel és/vagy szöveggel gravírozva vagy nyomtatva, kérésre a doboz fedelén lévő grafika is kicserélhető. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Doboz mérete: 21 x 15 x 8.5 cm.

Kulcstartós ajándékcsomag fadobozban

0 Review(s)
Ár 196,00 lei

Kulcstartós ajándékcsomag fadobozban - egyedi ajándék bárkinek a családból vagy ismeretségi körből. A következőből áll: egy 40 ml-es üveg minőségi ital, egy kerek fa kulcstartó, egy golyóstoll-ceruza szett hozzájuk illő dobozban és egy íróasztalra való írószer-tartó szintén fából. Mindezek egy saját gyártású fa dobozban vannak elegánsan elrendezve, amelynek méretei: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. Mindegyik termék gravírozással vagy UV nyomtatással személyesíthető, beleértve a doboz fedelét is.

A kezdeti ár tartalmazza a doboz fedelének gravírozását, a többi személyesítés emel az áron.

Levendulás ajándékcsomag fadobozban

0 Review(s)
Ár 175,00 lei

Levendulás ajándékcsomag fadobozban, különleges ajándék hölgyeknek. Tartalmaz: két 0.1 l-es üvegnyi levendulalikőrt, egy 250 g-os üveg levendulamézet, egy kis tasaknyi levendulát, elegánsan elrendezve egy MrGift által gyártott fadobozban. A doboz fedelére két különböző grafika közül lehet választani. Mindhárom üvegre személyre szabott címke tehető saját szöveggel, képpel, és a doboz fedelét is személyesíthetjük gravírozással vagy UV nyomtatással, egy még különlegesebb ajándékhoz. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Doboz mérete: 19 x 9 x 18.5 cm.

Ajándékcsomag lakatos ládikóban

0 Review(s)
Ár 187,00 lei

Ajándékcsomag faládikóban szív alakú lakattal, különleges ajándék hölgyeknek. Egy 70*180 cm-es fekete sál puha, kényelmes anyagból, egy kerek, gravírozással személyesíthető táskatartó és egy szárított virágelrendezés fadobozkában (méret: 10*10*17 cm). Ezek mind egy szív alakú lakattal záródó, általunk gyártott faládikóba vannak csomagolva, méret: 28 x 14.5 x 16 cm. Hozzáadhatunk egy gravírozással vagy UV nyomtatással személyesített fa címkét is, egy még különlegesebb ajándékhoz. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Pulover Unisex cu Gat Rotund

0 Review(s)
Ár 42,22 lei

Pulover Gildan Unisex cu Gat Rotund, in mai multe culori, 50% bumbac si 50% polyester, stil clasic, grosimea materialului 305 g/mp, material moale, rezistent si placut la purtare, ideal pentru zilele racoroase. La cerere se poate personaliza cu orice text sau grafica, pretul personalizarii variaza inre 15 - 100 lei, depinzand de felul si marimea graficii. Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi:             S         M          L        XL        2XL 

Dimensiuni:   69/51   71/56   74/61  76/66   79/71 

Set 3 Cutite de Branza Cheddar

0 Review(s)
Ár 135,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului,  pe un suport din Bambus, asezate intr-o tava alba rotunda din ceramica.  Partile din lemn se pot personaliza prin gravare, pretul lor se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: ⌀ 255 x 24 mm

Fából készült fényképalbum 36 darab, 15*10 cm-es méretű fénykép számára, három 12 fényképes rekeszre osztva, továbbá oldalt is elhelyezhető két fénykép. A fából készült részek gravírozással személyesíthetők, fényképeket is nyomtathatunk, ezek ára a rendelés leadása után lesz megbeszélve.

Méretek: 20 x 9.5 x 14 cm   

Unisex Snowflake Motif Jumper X-Mas pulóver

0 Review(s)
Ár 110,23 lei

Unisex Snowflake Motif Jumper X-Mas pulóver

85% műszálas, 15% gyapjú, különleges téli mintával.

Mérettáblázat:

Méretek:              XS        S          M          L        XL        2XL      3XL 

Méret cm-ben:   61/47   63/50   65/53   67/56   69/59   71/62   73/65 

Unisex Star Motif Jumper X-Mas pulóver

0 Review(s)
Ár 110,23 lei

Unisex Star Motif Jumper X-Mas pulóver

85% műszálas, 15% gyapjú, különleges téli mintával.

Mérettáblázat:

Méretek:              XS        S          M          L        XL        2XL      3XL 

Méret cm-ben:   61/47   63/50   65/53   67/56   69/59   71/62   73/65 

Black & White asztali elrendezés

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Fekete-fehér elrendezés a karácsonyi asztalra, egy 17 x 17 cm-es szögletes kerámia tálcán, 15 cm magas, fenyőfa alakú díszgyertyával, egy 5 cm-es angyalkával, különböző méretű üveggömbökkel és természetes szárított növényekkel; izlandi mohával és műfenyővel dekorálva. Elrendezés mérete: 17x17x18 cm.

Különleges választás szeretteinek, vagy az ünnepi asztalra!

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Ezüst-arany elrendezés Diótörővel

0 Review(s)
Ár 188,00 lei

Elegáns elrendezés a karácsonyi asztalra arany-ezüst színekben, 20 x 20 cm-es szögletes műanyag tálcán: három 30 cm magas ezüstszínű díszgyertya, egy 15 cm-es Diótörő játékfigura, fehér és aranyszínű karácsonyi gömbök különböző méretekben, izlandi mohával, műfenyővel és a tálcához illő zöld-arany masnival díszítve. Elrendezés mérete: 20x20x32 cm.

Különleges választás szeretteidnek, vagy az ünnepi asztalra!

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

"Merry X-Mas" uniszex pulóver

0 Review(s)
Ár 120,00 lei

Gildan kerek nyakú pulóver 50% pamut és 50% poliészter anyagból, különleges "Merry X-Mas" karácsonyi grafikával személyesítve.

A személyesített ruhákat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítot, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              S         M        L         XL       2XL    

Méret cm-ben:   69/51  71/56  74/61   76/66   79/71