My Happy Family 3D LED lámpa

98,00 lei
24 óra
LED33

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

Gravírozott 3D lámpa átlátszó akrillemezből, különleges "My Happy Family" grafikával, és egy szív alakú üres hellyel, amit bármilyen kért fényképpel személyesítünk. A fény színét 7 különböző élénk szín közül választhatja ki, vagy be lehet állítani, hogy folyamatosan változzon. Egyedi ajándék családtagoknak vagy barátoknak, főleg Karácsonyra vagy egy évfordulóra. A lámpa különböző funkciókkal és kiegészítőkkel elérhető, a részletekért kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását ezen a weboldalon.

Figyelem: a fénykép akkor látszik tisztán, amikor a fény színe fehérre van beállítva. Ha más színt választ, a fénykép színei is megváltoznak.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

Amikor egy különleges ajándékot keresünk egy családi alkalomra, olyasmi a legjobb választás, ami mindenkit jelképez és mindenkinek egyformán fog tetszeni. De egy ilyen ajándékot nem is olyan könnyű találni. Szerencsére mi segíthetünk! Ez az egyedi lámpa pontosan azért készült, hogy ajándék lehessen egy boldog család számára, különleges gravírozott grafikával, ami egy családi fotóval lesz személyesítve. Ajándékozható születésnapra, keresztelőre, Karácsonyra, házassági évfordulóra, vagy bármilyen alkalomra, amely megérdemel egy egyedi, személyes ajándékot. Ez a lámpa mindenkit lenyűgöz majd a csodás színeivel, és szép emléke lesz a családdal töltött különleges pillanatoknak, amely éveken át megmarad majd.

Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú telefontöltővel.

LED33

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás