Zenés 3D LED lámpa

99,00 lei
24 óra
LED39

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel és Youtube grafikával, ehhez hozzáadjuk a te képedet és a kedvenc dalod címét, amelyet meghallgathatsz, ha bescanneled a QR kódot a lámpán. Többféle lámpaalap elérhető különböző funkciókkal, a részleteket a 3D lámpák kategóriájának leírása tartalmazza ezen a weboldalon. Mindegyik alap működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú telefontöltővel.

Figyelem: a kép akkor látszik tisztán, ha a lámpa fénye fehér színre van állítva, ha más szín választasz, a kép alapszíne is megváltozik.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

A zene a varázslat egy fajtája. Egy szép dal, amit akkor hallgattunk, mikor valami fontos történt az életünkben, sokáig különleges emlék maradhat; például mind ismerjük az érzést, amikor meghallunk egy dallamot, ami a párunkra emlékeztet minket. Ezért egy zenei témájú ajándék nagyszerű meglepetés lehet bármilyen alkalomra. Ennek a személyesített lámpának érdekes grafikája van, amihez nem csak a te képedet adjuk hozzá, hanem a kedvenc dalodat is! Ha a pároddal közös kedvenc dallamodat választod, és egy fotót kettőtökről, ez a lámpa tökéletes Valentin-napi vagy évfordulós ajándék lehet; de a személyesítéstől függően, az élet bármilyen fontos pillanatában megajándékozhatod vele a szeretteidet. Ráadásul a lámpa különböző hasznos kiegészítőkkel együtt rendelhető, így egyszerre praktikus és személyes ajándék, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

LED39

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás