Virágzó "Love" doboz

121,00 lei
24 óra
SFB165

Egy kifinomult, nagyon elegáns virágelrendezés a vörös és fehér árnyalataiban, az élet különleges pillanataihoz. Tartalmaz 2 szál minirózsát, 4 gerberát és 3 szál fréziát. A doboz, amelyben a virágok el vannak helyezve, saját gyártmány, fából készült különleges szívecskés dizájnnal.

Doboz mérete: 10 x 10 x 10.5 cm. Elrendezés magassága: 21 cm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez az elegáns virágelrendezés a vörös és fehér árnyalataiban nagyszerű, ízléses ajándék olyan alkalmakra, amikor szeretné kifejezni a nagyrabecsülését egy különleges személy iránt. Tökéletes ajándék egy elegáns, nőies hölgynek egy évfordulóra, Anyák Napjára, Nőnapra stb.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB165