Tulipán 3D lámpa szív alakú fényképpel

97,00 lei
24 óra
LED42

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel és elegáns nőnapi grafikával, amihez a te képedet adjuk hozzá, továbbá a grafika szövegét is kicserélheted a saját üzenetedre. Hétféle lámpaalap elérhető, különböző funkciókkal és kiegészítőkkel. Mindegyik alap működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú telefontöltővel.

Figyelem: a kép akkor látszik tisztán, ha a lámpa fénye fehér színre van állítva, ha más szín választasz, a kép alapszíne is megváltozik.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

Nem olyan egyszerű kiválasztani a tökéletes ajándékot március 8-ra. Ha valami elegánsat, nőieset és érdekeset keresett egy hölgynek a családból vagy baráti körből, ami sokáig megmarad majd szép emlékként, lehet, hogy kissé nehezebb megtalálnia a megfelelő ajándékot. De ha megérkezett ide ehhez a 3D lámpához, most megtalálta! Ennek a lámpának egyszerű és nagyon elegáns grafikája van, ami egy Ön által választott képpel lesz személyesítve, és egy rövid üzenettel, idézettel, jókívánsággal, vagy bármilyen más kért szöveggel. A fény színét több elérhető szín közül választhatja ki, és megrendelheti a lámpát különböző hasznos funkciókkal és kiegészítőkkel, pl. egy órával vagy távirányítóval a fény beállításához. Csak küldje el nekünk a kért képet és szöveget a rendelésben (ha más szöveget szeretne a lámpára, mint amit a képeken lát), és mi elkészítjük a tökéletes nőnapi ajándékot egy különleges hölgynek!

LED42

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás