Bride to Be póló

85,00 lei
24 óra
GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan márkájú személyesített női póló, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben, menyasszonyoknak szóló egyszerű, de stílusos grafikával. Többféle méret és szín elérhető.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

Amikor egy szeretett barátnő vagy családtag az esküvőjére készül, biztosan mindenkinek meg akarja mutatni, hogy épp az élet egyik legszebb, legfontosabb alkalmát várja. Ha egy olyan egyedi ajándékot keresel számára, amivel őszinte örömöt szerezhetsz neki, egy menyasszonyoknak készült személyesített póló a tökéletes választás. A "Bride to Be" póló egyszerű, de stílusos grafikával készült, viselhető lánybúcsún, esküvőszervezés közben, egy estén a barátnőkkel, vagy akár bárhol máshol is! Három színben elérhető - stílusos fekete, egyszerű fehér és nőies rózsaszín - így akár a divatosabb, akár az egyszerűbb ruhákat kedveli az illető hölgy, ez a póló illeni fog hozzá.

A személyesített pólóink mind 100% minőségi pamutból készülnek, S és 2XL közötti méretekben elérhetők.

GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut