Fodrász póló nőknek

85,00 lei
24 óra
GIL64000-BL

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített női pólók 100% pamutból, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros grafikával: "Soha ne bosszants fel egy fodrászt! Ő dönti el, hogy fogsz kinézni". A póló rendelhető magyar, román és angol nyelven is, mindhárom grafika elérhető 3 színben, valamint mindegyik szín 5 méretben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Személyesítés nyelve
Méret
Szín
Qty
in stoc

Mindegyik foglalkozás fontos, beleértve a fodrászokét is. Egy ollóval és egy fésűvel ők akár egészen meg tudnak minket változtatni! Ezért a mi fodrász barátaink is megérdemlik, hogy megbecsültnek érezzék magukat. A személyesített ajándékok a tökéletes módja annak, hogy egy örömteli pillanatot szerezzünk a szeretteinknek, és ha épp egy különleges ajándékot kerestél, amivel mosolyt csalhatsz egy fodrász családtag vagy barátnő arcára, most megtaláltad! Ez a vicces póló azoknak a hölgyeknek készült, akik ezen a területen dolgoznak, stilusos, humoros grafikával személyesítve. Három nyelv közül választhatsz a személyesítéshez, valamint három szín közül és öt méretből mindegyik színnél; ezek mind minőségi anyagból készültek, amely puha és nagyon kényelmes. Egy ilyen póló viselhető otthon, sport közben, akár a munkahelyen is. A tökéletes ajándék bármilyen alkalomra!

GIL64000-BL

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut