My Best Friend póló nőknek

85,00 lei
24 óra
GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített női pólók 100% pamutból, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést, állatbarátoknak szóló kedves grafikával: "Going home to my best friend". A póló elérhető 3 színben, mindegyik szín rendelhető 5 méretben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

A kutya az ember legjobb barátja, legalábbis így szól a mondás, de egy cicatulajdonos ugyanígy érezhet a kedvenc doromboló állataival szemben. Sokan tudjuk, mennyire fontos lehet egy állat barátsága, legyen szó egy kutyusról vagy egy cicáról. Ha van egy barátnőd vagy családtagod, aki a házi kedvenceket tekinti a legjobb barátainak, ez a csinos és stilusos póló a tökéletes ajándék lehet számára. A mi személyesített pólóink minőségi anyagból készültek, amely puha és nagyon kényelmes, és különböző tevékenységekhez használhatók. Csak ki kell választanod a megfelelő méretet, és a neked tetsző színt, és mi egy érdekes pólót készítünk majd számodra, ami egyszerre praktikus és divatos. Egy ilyen ajándékkal biztos lehetsz benne, hogy mosolyt csalsz majd egy állatbarát hölgy arcára!

GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut