2022 Évfolyam póló nőknek - Kék

69,00 lei
24 óra
TP302-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamut, Gildan márkájú személyesített női pólók, különleges kék ballagási grafikával a 2022-es évfolyam számára. 5 méret elérhető, továbbá ki lehet választani a grafika nyelvét: román, magyar vagy angol. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Személyesítés nyelve
Méret
Qty
in stoc

A ballagás a középiskolából vagy egyetemről egy egyedi alkalom, egy nagy lépés előre az élet útján. Ez az alkalom megérdemli, hogy szívből megünnepeljék a barátokkal és a családdal; és ha valami egyedit és igazán különlegeset ajándékozunk, még nagyobb örömöt szerezhetünk annak a személynek, aki elérkezett ehhez a fontos pillanathoz. A tökéletes ballagási ajándék egy olyan tárgy lenne, amit hosszabb ideig meg lehet őrizni szép emlékként: mint például egy személyesített póló! Ez a ballagási póló kitűnő minőségű pamutból készült, amely puha és nagyon kényelmes, és kifejezetten a 2022-es évfolyam számára lett személyesítve. A grafika nyelvét, valamint a póló méretét több opció közül választhatja ki. Rendelje meg a tökéletes ballagási ajándékot egy fiatal hölgynek a családból vagy baráti körből, akár most, egyetlen kattintással!

TP302-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut