2022 Évfolyam póló nőknek - Zöld

69,00 lei
24 óra
TP303-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamutból készült, személyesített női pólók, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést egy stilusos ballagási grafikával a 2022-es évfolyam számára, zöld színben. 5 méret közül választhat (S és 2XL között), valamint kiválaszthatja a grafika nyelvét is: román, magyar vagy angol.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Személyesítés nyelve
Méret
Qty
in stoc

Mindegyik ballagó megérdemel egy igazán különleges ajándékot, mivel a ballagás egyike az élet legemlékezetesebb alkalmainak: egy olyan pillanat, amely lezárja az élet egy korszakát és újat kezd, tele lehetőségekkel. Egy személyesített póló pont az az ajándék, amit keresett, ha szeretné ezt az alkalmat egy egyedi meglepetéssel megünnepelni, ami hosszú ideig szép emlék marad. Ezek a pólók Gildan Softstyle márkájúak, minőségi anyagból gyártva, amely puha és nagyon kényelmes; a különleges grafika pedig, amivel személyesítve vannak, három nyelven elérhető, így könnyedén kiválaszthatja a tökéletes ballagási pólót bárkinek. Ezek az ajándékok egyszerre stílusosak, különlegesek és hasznosak: röviden, ideális ajándékok!

TP303-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut