All You Need Is Love and Meow póló

85,00 lei
24 óra
GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített női pólók 100% pamutból, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést, kedves grafikával állatbarát hölgyek számára: "All you need is love and meow". Szép ajándék bármilyen alkalomra.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

Bármelyik "crazy cat lady" számára egy vicces cicás grafikával vagy szöveggel személyesített ajándék a tökéletes meglepetés, alkalomtól függetlenül. És ha biztos szeretnél lenni abban, hogy olyasmit ajándékozol, amivel örömöt szerzel neki, válassz valami egyszerre praktikusat és stílusosat, amit ő sokáig tud használni: egy személyesített pólót! Ez a kedves póló az ajándék, ami biztosan mosolyt csal majd egy állatbarát nő arcára. A póló minőségi anyagból készült, puha és nagyon kényelmes, és kétféle divatos színben elérhető: fehér és rózsaszín. Meglepheted a testvéredet, lányodat, párodat vagy barátnődet ezzel a stílusos, aranyos pólóval, amit ő aztán büszkén viselhet!

GIL64000-AZ

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut