Crazy Dog Lady póló nőknek

85,00 lei
24 óra
GIL64000-RE

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített pólók nőknek, stilusos grafikával állatbarátok számára: "Crazy Dog Lady". A pólók Gildan márkájúak, 100% pamutból készültek.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

Mind ismerjük azt a kifejezést, hogy "crazy cat lady", a nőkről, akik nagyon szeretik a cicákat; de az igazság az, hogy a kutyák kedvelői is ugyanannyi szeretetet érezhetnek a négylábú barátaik iránt. Ha Ön is ismer egy igazi "crazy dog lady"-t, és egy stílusos, érdekes ajándékot keres számára, amelynek ő őszintén örülhet, ez a póló az ideális választás. A "Crazy Dog Lady" személyesített póló egyszerű és divatos, nagyon jól illik lezser öltözékekhez, és különböző stílusos színekben elérhető, amelyekből kiválaszthatja a megfelelő változatot a testvére, barátnője, párja vagy felesége számára. Ez a póló használható otthon, sporthoz vagy más tevékenységekhez, de akár egy kellemes sétához is az ember legjobb barátjával.

GIL64000-RE

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut