Virágos láda március 8-ra

76,00 lei
24 óra
SFB166

Virágelrendezés perui liliomból és liziantuszból, fátyolvirággal díszítve, szívből megtervezve március 8-i ajándékként, az őszinte nagyrabecsülés kifejezésére. A virágelrendezést tartalmazó láda alakú dobozka fából készült, hozzáadhatunk egy fából készült címkét rövid szöveggel vagy névvel személyesítve.

Elrendezés mérete: 10 x 7 x 11 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy virágelrendezés elegáns, ízléses ajándék bármilyen különleges alkalomra; ez az elrendezés tökéletes ajándék egy nőies, elegáns hölgynek Nőnapra, arra az alkalomra, amikor kifejezzük a szeretetünket és nagyrabecsülésünket a számunkra fontos nők iránt.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB166