Valentine's ajándékkosár

233,00 lei
24 óra
SFB131

Egy különleges ajándékcsomag a szeretett személynek, amely tökéletesen kifejezheti az érzelmeidet Valentin-napon, elegánsan elrendezett vágott virágokkal egy 22 x 10 cm-es kosárkában, egy vörös pezsgőborral, és Ferrero Rocher csokoládéval. Az elrendezés a következő virágokból áll: vörös rózsák, gerberák, minirózsák és fehér csónakorchideák, vörös szizálkenderrel díszítve. Elrendezés mérete: 22 x 18 x 24 cm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

A Valentin-nap a tökéletes alkalom arra, hogy felfedd vagy kifejezd a szerelmedet. Ha nem vagy a legtehetségesebb személy a szavakba foglalt szerelmi vallomásokkal, mi segíthetünk ezzel a különleges ajándékcsomaggal, ami elmondhat mindent a szeretett személynek, amit érzel iránta.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a terméket minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB131