Ballagási ajándékcsomag kalappal - Girl

296,00 lei
72 óra
SFB233

A ballagás mindig egyet jelent az üdvözletekkel, virágokkal és ajándékokkal. Mi segíthetünk ezzel az ajándékcsomaggal, amely tartalmaz egy virágelrendezést faládikóban: minirózsákkal és margaréta krizantémokkal. Emellett tartalmaz különböző ballagási ajándékokat: egy roller pen-golyóstoll szettet, egy ballagó plüssmackót, egy ballagási ajándékdobozt pendrive-val , 4 Ferrero Rocher csokoládét, és egy ballagási kalap formájú kartondobozt (25 x 25 cm, átmérő 20 cm). A szalag a doboz körül saját üzenettel személyesíthető, szalag mérete: 2 x 36 cm. Az írószerek szintén személyesíthetők, gravírozással.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Qty
Rendelhető

Ez a különleges ajándékcsomag komplex, nőies és elegáns, tökéletes egy fiatal hölgynek, aki most kezdi el az élete egy új szakaszát. Nem hibázhat egy ilyen egyedi ajándékkal a ballagás alkalmára.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata különbözhet termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, hogy vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB233