King Queen pólók pároknak

154,00 lei
24 óra
TP275B

Ajándékcsomag párok számára, amely két 100% pamut, személyesített pólót tartalmaz stílusos "King" és "Queen" grafikával. A szett három színben elérhető. Kérjük, adja meg a kért méretet mindkét pólóhoz a rendelés leadásakor, a "Personalizare produs" menüben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Férfi méretek:        S        M         L        XL      2XL   

Méret cm-ben:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Szín
Qty
In stoc

A személyesített pólók olyan ajándékok, amiknek bárki örülhet, egyszerre praktikusak, egyediek és stílusosak. De ha szeretne valamit ajándékozni egy párnak, jó ötlet nem túl különböző ajándékokat választani kettejüknek. Szerencsére nálunk megvan a tökéletes megoldás: a pólócsomagok pároknak! Ezeken a személyesített pólókon egyszerű, de stílusos összeillő "King" és "Queen" grafika látható, amivel a viselőik igazi királyi párnak érezhetik magukat. Három szín elérhető - divatos fekete, merész vörös és egyszerű fehér -, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet bárki ízléséhez; mindegyik pólónál 5 méret körül lehet választani, tehát a kért méreteket (például: S a hölgynek és L az úrnak) kézzel kell majd beírnia a rendelésébe. Csak ennyit kell tennie ahhoz, hogy megalkossa a tökéletes ajándékcsomagot a szeretteinek, bármilyen alkalomra!

TP275B