Reindeer pólók pároknak

154,00 lei
24 óra
TP277B

Személyesített pólószett a téli ünnepekre, pároknak szóló vidám "Reindeer" grafikával. A pólók Gildan márkájúak, 100% pamutból, a szett három színben elérhető. Kérjük, adja meg a kért méretet mindkét pólónak a rendelés leadásakor, a "Personalizare produs" menüben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Férfi méretek:        S        M         L        XL      2XL   

Méret cm-ben:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Szín
Qty
In stoc

Amikor egy pár együtt megy egy családi karácsonyi vacsorára, vagy egy vidám estére a barátokkal, egy alkalomhoz illő öltözék sokat jelenthet. Valami egyszerű, egyedi és ünnepi témájú a legjobb választás, és ha ez a pár szeretne igazán stílusos és divatos lenni, egyforma ruhákat is választhatnak. Ezért két, kifejezetten pároknak személyesített póló, összeillő színekkel és karácsonyi grafikával, remek ajándék bármelyik párnak a téli ünnepi időszakban. Ezeken a pólókon egyszerű, mosolyogtató, vidám karácsonyi grafika van, és három stílusos színben elérhetők - divatos fekete, merész vörös és visszafogott fehér -, különböző ízlésekhez. Mindkét póló 5 méretben elérhető, így be kell majd írnia a kért méretek kombinációját (például: S a hölgynek és M az úrnak) a rendelésbe. Így el tudja készíteni a tökéletes ajándékot a szeretteinek a saját otthona kényelméből. Remek ötlet, nem igaz?

TP277B