Dog Dad/Dog Mom pólók pároknak

154,00 lei
24 óra
TP279B

Személyesített pólók pároknak vidám "Dog Dad" és "Dog Mom" grafikával állatbarátok számára. Kérjük, adja meg a kért méretet mindkét pólónak a rendelés leadásakor, a "Personalizare produs" menüben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Férfi méretek:        S        M         L        XL      2XL   

Méret cm-ben:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Szín
Qty
In stoc

Egy hűséges kutya szeretete egyike az élet legszebb tapasztalatainak. Azok számára, akik egy ilyen barátságos állattal osztják meg az otthonukat, egyértelmű, hogy egyes kutyákat miért neveznek a gazdáik a "gyereküknek". Ezek a személyesített pólók pontosan ilyen személyes számára készültek: egy olyan párnak, akik egy vagy akár több kutyát tartanak otthon, és ez egy fontos, megbecsült része az életüknek. Három egyszerű, de stílusos szín közül választhat, és 5 méret közül mindkét pólónál (Önnek kell majd megadnia a kért méreteket a rendelésben, például S a hölgynek és L az úrnak); így könnyedén készíthet egy egyedi ajándékot a szeretteinek, és még el sem kell hagynia ezért a kedvenc fotelja kényelmét. Biztos lehet benne, hogy ennek a remek, egyszerre praktikus és személyes ajándéknak nagyon fognak örülni a barátai vagy a családtagjai, bármilyen alkalomkor.

TP279B