Kis faláda rózsákkal

78,00 lei
24 óra
SFB168

Elegáns virágelrendezés szívből tervezve, hogy különleges meglepetés lehessen Valentin-napra, március 8-ra vagy más alkalmakra. A láda alakú, kis fadobozka három szál csodás rózsából készült virágelrendezést tartalmaz. A dobozkára kérésre egy fából készült címke tehető, amelyre egy rövid szöveget, akár nevet gravírozunk.

Elrendezés mérete: 10 x 7 x 12 cm, doboz mérete: 10 x 7 x 8 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy kicsi, de igazán különleges ajándék az élet feledhetetlen pillanataihoz, általunk szívből megtervezve és kivitelezve. Személyesítéssel egy egyedi ajándékká válhat, amely tökéletes különleges alkalmakra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB168