Dogs Before Dudes póló

85,00 lei
24 óra
TP266

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Női pólók, humoros grafikával személyesítve azok számára, akik szeretik az állatokat, 100% pamutból készítve, Gildan márka. Az ár tartalmazza a személyesítést minimum A4-es méretben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

A vicces pólók nagyra értékelt ajándékok, főleg a fiatalabb személyek körében. Ezek a személyesített pólók remek ajándékok lehetnek olyan fiatal hölgyeknek, akiknek jó humorérzékük és egy szeretett kutyájuk van. Bárki, aki kedveli az állatok társaságát, biztosan örömmel viselne egy eredeti, humoros pólót a kedvenc állatával; és ha ismersz egy fiatal hölgyet, aki osztozik a véleményben, hogy a kutya az ember legjobb barátja, egy ilyen póló a tökéletes ajándék lehet számára. A pólók kitűnő minőségű szövetből készültek, így hosszú ideig kitartanak anélkül, hogy veszítsenek a színükből vagy formájukból. S - 2XL közötti méretekben elérhetők, így bátran rendelhetsz egy ilyen pólót bárki ruhatárába.

TP266

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut