Kulcstartók

Mindenkinek szüksége van egy hasznos kulcstartóra a hétköznapokban, így ezek nagyszerű ajándékok lehetnek bárkinek. A MrGift-nél széles választékot talál különleges kulcstartókból, fémből, műanyagból vagy fából, érdekes dizájnnal; sok közülük személyesíthető egy szöveggel, grafikával vagy akár egy kisebb képpel is. Egy egyszerű, de egyedi és kedves ajándék!

Kulcstartók

Aktív szűrők

Violin kulcs alakú fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

A violin kulcs alakú fém kulcstartó tökéletes ajándék zenészeknek és zenerajongóknak, akik számára nem létezik dallam nélküli világ. A violin kulcs az egyik legfelismerhetőbb zenéhez köthető grafikai jel, ezért vált a zene szimbólumává.

A kulcstartó strapabíró sárgarézből készült, aminek köszönhetően évekig fog szolgálni. Levehető karabinerrel van a kulcsokhoz rögzítve.

A kulcstartó méretei:

A medál hossza - 6 cm.

A medál szélessége - 2,5 cm.

A kulcstartó teljes hossza 12,5 cm.

A violin kulcs formájú kulcstartó tökéletes ajándék zenésznek, vagy egyszerűen csak a zenét szerető embernek, így mindenki számára tökéletes lesz.

A termék gravirozással személyesithető. 

Fa kulcstartó névvel

0 Review(s)
Ár 20,00 lei

Ezek az elegáns kulcstartók gravírozott fából készültek, betű formában, és bármilyen kért névvel lesznek személyesítve (a kulcstartó formája az adott név kezdőbetűje lesz). Két változat elérhető: egy egyszerűbb férfiak számára, valamint egy gravírozott virágmintás, nőknek. Ezek a kulcstartók egyszerű, de nagyon hasznos kiegészítők, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek családtagoknak, barátoknak, akár ismerősöknek is.

Kulcstartó hossza: kb. 7 cm.

Betű alakú, elegáns gravírozott kulcstartók nőknek. Ezekre a kulcstartókra dekoratív minta van gravírozva, és bármilyen kért női névvel lesznek személyesítve (a kulcstartó formája az adott név kezdőbetűje lesz), a választott nevet a rendelésben kell megadni. Ezek a kulcstartók elegáns gyöngyökkel vannak díszítve fémes ezüst és vörös színekben; kétféle díszítés elérhető, különböző alakú és méretű gyöngyökkel.

Kulcstartó hossza, 1-es modell: 10 cm.

Kulcstartó hossza, 2-es modell: 9 cm.

Egy uraknak készült, egyszerű és elegáns kulcstartó gravírozott fából, kék és ezüstös színű gyöngyökkel díszítve. A kulcstartónak betű formája van, és egy keresztnévvel lesz gravírozva (a kulcstartó az adott név kezdőbetűjét formázza); bármilyen kért keresztnevet feltölthet a rendelésbe, hogy egy stílusos és praktikus ajándékot készítsen, bárki számára.

Kulcstartó hossza: 9 cm.

Szívecskés kulcstartó-szett

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

Ajándékszett két összeillő kulcstartóból, gravírozott fából és vörös akrillemezből szívecskés dizájnnal, különleges grafikákkal személyesítve. Ötféle változat elérhető, ezek közül az egyik a ti nevetekkel személyesített, ha ezt választod, a neveket a rendelésben kell megadni. Egy egyszerű, de különleges ajándék Valentin-napra a párodnak.

Szív alakú kulcstartó mérete: 3 x 3 cm. Szögletes kulcstartó mérete: 6 x 4 cm.

Puzzle kulcstartók üzenettel

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

Ajándékszett, amely két puzzle-darab alakú fa kulcstartót tartalmaz, a szeretett személynek szóló üzenettel gravírozva. Ötféle grafika elérhető, ezek közül az egyik a ti nevetekkel személyesített, ha ezt a változatot rendeled, a neveket a rendelésben kell megadni. Egy egyszerű, de egyedi és szép ajándék Valentin-napra vagy egy évfordulóra a szeretett személynek.

Puzzle-darab mérete: kb. 3,5 x 4 cm.

Kerek fa és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Egyszerű kerek kulcstartó fa és fém kombinációjából készítve, 4 x 4 cm-es méretben. Egy kicsi, de hasznos és praktikus kiegészítő, ami akár nagyon kedves ajándék is lehet bárkinek, ugyanis gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel vagy egyszerű grafikával.

Szívecske fa és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Egyszerű, aranyos szívecske alakú kulcstartó fémből és fából készítve, méret: 5 x 3,5 cm. Nagyon hasznos és egyben kedves ajándék, ami gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel vagy akár egyszerű grafikával is, így valami egyedivel lephetsz meg egy szeretett személyt.

Ovális fa és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Érdekes formájú, fából és fémből készült kulcstartó, méretek: 5,5 x 3,5 cm. Kicsi, de hasznos kiegészítő, ami bármelyik zsebben elfér. Ennek a kulcstartónak megvan az az előnye is, hogy gravírozással személyesíthető, bármilyen rövid szöveggel (mint például egy név, jókívánság vagy üzenet), vagy egy egyszerű grafikával; így egy praktikus, de egyben nagyon kedves ajándék lehet egy közeli személy számára.

Szívecskés fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Egyszerű fém kulcstartó szívecskés dizájnnal, fekete kartondobozba csomagolva. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel, ez emel az áron. Egy egyszerű, de kedves ajándék a szeretett személynek. Méret: 2,9 x 5 cm.

3 az 1-ben bambusz kulcstartó kábellel

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Bambusz borítású kulcstartó USB-A, micro-B és C típusú csatlakozókábellel. Mivel a bambusz természetes anyag, lehetnek eltérések színben és mintában a képhez viszonyítva. Egyszerű, de hasznos kiegészítő. Méretek: 12,5 x 2,7 x 0,8 cm.

Kerek fa és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

A legjobb ajándékot keresi egy fontos személynek? Egy kulcstartó senki életéből sem hiányozhat. Ez a modern külsejű kulcstartó fém és fa kombinációjából készült; a fa részre bármilyen rövid szöveg gravírozható, így egy igazán egyedi ajándékká válik bárki számára.

Méretek: Ø4 X 4,5 X 0,2 cm.

Fa golyóstoll és kulcstartó szett

0 Review(s)
Ár 50,00 lei

Fa golyóstoll és kulcstartó szett - tartalmaz egy fából és fémből készült golyóstollat kék tintával és csavarásos mechanizmussal, és egy fa kulcstartót, mindkettőt fekete kartondobozba helyezve. A golyóstoll is és a kulcstartó is gravírozással személyesíthető a fából készült részeken, ennek az ára 10,00 lej/felület. Méret: 18 X 8 X 2 cm.

Szögletes fa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Téglalap alakú, fából készült kulcstartó, amely mindkét oldalán gravírozással személyesíthető. Egyszerű, de nagyon hasznos ajándék lehet bárki számára.

Méretek:  4,5 X 3 X 0,7 cm.

Fém kulcstartó LED fénnyel

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Fém kulcstartó beépített LED fénnyel, alumíniumból készítve, nagyon praktikus és jól záródó. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel. A LED fény a fekete gomb lenyomásával kapcsolható be.

Méretek: 25 x 66 x 13 mm.

Drica ovális kulcstartó

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Drica ovális kulcstartó - egy elegáns, érdekes külsejű kulcstartó, fekete öko bőr és fém kombinációjából készítve, fehér varrással. A bőr rész gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel.

Méretek: 63 x 25 x 4 mm

Smiley műanyag anti-stressz kulcstartó

0 Review(s)
Ár 5,00 lei

Smiley műanyag anti-stressz kulcstartó, fém gyűrűvel, 4 cm átmérővel. Kicsi, de kedves kiegészítő lehet bármilyen ajándékcsomag mellé.

NEM személyesíthető.

Balmain Deauville elegáns kulcstartó
  • -35%
  • -35%

Balmain Deauville elegáns kulcstartó

0 Review(s)
Ár 25,35 lei Normál ár 39,00 lei

Balmain Deauville márkájú elegáns kulcstartó, jó minőségű fémből készítve, a "Balmain Paris" logóval feliratozva.

Átmérő: 3 cm, a lánc hossza 4 cm.

Műanyag kulcstartó mérőszalaggal

0 Review(s)
Ár 6,00 lei

4 cm átmérőjű, műanyag kulcstartó mérőszalaggal. A fehér rész UV nyomtatással személyesíthető, bármilyen rövid szöveggel vagy képpel.

Facipő alakú fa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 23,00 lei

Facipő formájú, érdekes fa kulcstartó, amely férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Gravírozással személyesíthető, igy egyedi ajándék vagy kiegészítő lehet. Méretek: 4,1 x 1,5 x 1 cm.

Alia LED kulcstartó

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Festett fém kulcstartó, LED zseblámpával és üvegnyitóval. Gravírozással vagy UV nyomtatással személyesíthető, így egyedi ajándék vagy kiegészítő lehet.

Kulcstartó mérete: ⌀ 17 x 70 mm.

Szögletes fém és fa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

A megfelelő ajándékot keresed egy fontos személy számára? Egy kulcstartó senki életéből sem hiányozhat. Ez a kulcstartó fém és fa kombinációjából készült; a fa rész egy maximum 30 x 15 cm-es felületen gravírozással személyesíthető, így egyedi, különleges ajándékká válhat. Kulcstartó mérete: 4,8 × 2,4 × 0,5 cm.

Szögletes fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Szögletes fém kulcstartó egy fekete résszel, ami gravírozással személyesíthető, bármilyen rövid szöveggel. Egyszerű, de nagyon praktikus ajándék lehet.

Méret: 23 x 50 x 6 mm

Rendszámtáblás kulcstartó

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Autó rendszámával személyesített kulcstartó, a tökéletes ajándék bárki számára, aki szereti az autókat.

Kerek parafa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 6,00 lei

Egyszerű, de elegáns kerek parafa kulcstartó, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Kérésre gravírozással személyesíthető, a gravírozás emel az áron.

Méretek: Ø 23,5 X 44 mm

Ovális fa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 7,00 lei

Egyszerű, ovális formájú fa kulcstartó, mindkét oldalán gravírozással személyesíthető.

Méret: 5,8 × 3,7 × 0,8 cm

Bőr kulcstartó

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Elegáns bőr kulcstartó, több színben elérhető, mindkét oldalán gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel. A doboz, amelybe a kulcstartó be van csomagolva, benne van az árban.

A személyesítés emel az áron!

Kerek fekete-fehér kulcstartó

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Kerek fekete-fehér kulcstartó, műanyag és fém kombinációjából készítve. Megrendelheti saját magának, vagy ajándékba egy Önhöz közel álló személynek.

Átmérő és vastagság: 3.5 cm x 0.3 cm

Fekete műbőr és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Jó minőségű műbőrből készült kulcstartó, fényes fekete kartondobozba helyezve. Gravírozással személyesíthető egy rövid szöveggel vagy logóval, így egyedi kiegészítő lehet.

Doboz mérete: 11x1,2x5 cm