Tavaszi doboz csokoládéval

74,00 lei
24 óra
SFB743

Ez az elegáns virágelrendezés a következőket tartalmazza: rózsaszín germini virágok, sárga nárcisz, krémszínű minirózsák és chamelaucium, ruscus növénnyel és fűzfabarkával díszítve, valamint minőségi csokoládépralinéval. Mindezek egy gravírozott fából készült dobozban vannak elrendezve, különleges tavaszi dizájnnal és vörös szalaggal. Egy ilyen elrendezés tökéletes ajándék lehet Nőnapra, Anyák Napjára, vagy bármilyen alkalomra, amikor szeretne egy hölgynek stílussal és eleganciával ajándékozni.

Elrendezés magassága: 20,5 cm. Elrendezés szélessége: 15 cm.

Qty
In stoc

Ez a virágelrendezés az élénk tavaszi színek tökéletes harmóniáját mutatja, amely különleges eleganciát kölcsönöz neki. Ha egy stílusos és egyedi nőnapi vagy tavaszi témájú ajándékot keresett egy hölgy számára, most megtalálta!

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB743