Rózsaszín tavaszi elrendezés

120,00 lei
24 óra
SFB744

Egy elegáns és csinos tavaszi elrendezés hölgyeknek: rózsaszín germini virágokat és Ferrero Rocher csokoládét tartalmaz különleges szív alakú tartóban, amely gravírozott fából készült és kémcsövekkel van ellátva a virágok számára. Az elrendezés átlátszó fóliába csomagolt, amely szalaggal átkötött.

Elrendezés magassága: 22 cm.

Qty
In stoc

Ez a rózsaszín virágelrendezés egy különlegesen elegáns darab, de ugyanakkor van benne egy bizonyos vidámság is. A tavaszi elemek harmóniája tökéletes nőnapi ajándékká teszi, de megajándékozhatja vele a szeretteit bármilyen alkalomra, ami megkövetel egy igazán különleges meglepetést.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB744