Tulipános elrendezés dobozban

80,00 lei
24 óra
SFB746

Ez a csodás virágkompozíció sárga tulipánokat tartalmaz, valamint ruscus növényt és fűzfabarkát, stílusosan elrendezve egy egyedi gravírozott fadobozban, és vörös szalaggal átkötve. Az egyszerű eleganciájának köszönhetően ez az elrendezés bármilyen alkalomra odaajándékozható egy hölgynek, és garantáltan nagyon szép meglepetés lesz.

Elrendezés magassága: 25 cm.

Qty
In stoc

Egy tavaszi virágot ajándékozni valakinek szép gesztus lehet. És amikor egy virágcsokorról vagy egyedi elrendezésről van szó, garantált az őszinte öröm a megajándékozott személy részéről. Ez a virágelrendezés nem csak elegáns tulipánokat tartalmaz, hanem egy különleges dobozt is, amelyekben ezek el vannak helyezve, és amely megtartható szép emlékként.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB746