Iró Szettek

Elegáns és hasznos írószer-szettek különböző színekben, modernebb vagy klasszikusabb stílusban. Válassza ki a tökéletes személyesített ajándékot egy kollégának, főnöknek, partnernek, vagy bárkinek a professzionális környezetéből, ezek a különleges írószerek közül.

Iró Szettek

Aktív szűrők

Írószerek ajándékdobozban

0 Review(s)
Ár 120,00 lei

Írószer-szett fekete ajándékdobozban, egy elegáns csavarásos golyóstollat és egy rollert tartalmaz, fekete, valamint kék tintával. A szett mindegyik darabja gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel, a gravírozás ára 10,00 lej/felület.

Doboz mérete: 17 x 6,5 x 1,5 cm.

Csillagjegy írószer-szett fadobozban

0 Review(s)
Ár 140,00 lei

Nagyon stílusos és divatos írószer-szett, ami a következőket tartalmazza: egy notesz fa borítóval és egy bambusz töltőtoll, fadobozba helyezve. A dobozra és a notesz elejére különleges grafika van gravírozva a 12 csillagjegy egyikével, amelyek közül kiválaszthatja a megajándékozott személy csillagjegyét. A tolltartóra egy nevet gravírozunk, amit Önnek kell megadnia a rendelésben. Egyedi ajándék bármilyen alkalomra, ami megérdemel egy feledhetetlen meglepetést.

Toll hossza: 14,5 cm. Doboz mérete: 17 x 18,5 x 2,5 cm. Notesz mérete: 10,5 x 15,5 cm.

Fa golyóstoll és kulcstartó szett

0 Review(s)
Ár 50,00 lei

Fa golyóstoll és kulcstartó szett - tartalmaz egy fából és fémből készült golyóstollat kék tintával és csavarásos mechanizmussal, és egy fa kulcstartót, mindkettőt fekete kartondobozba helyezve. A golyóstoll is és a kulcstartó is gravírozással személyesíthető a fából készült részeken, ennek az ára 10,00 lej/felület. Méret: 18 X 8 X 2 cm.

Wilson golyóstoll és roller szett

0 Review(s)
Ár 108,00 lei

A Wilson kétrészes golyóstoll és roller pen szett nagyon elegáns színekben kapható, fekete-szürke kockás mintával, fekete kupakkal és fekete tintával, elegáns ajándékdobozban. Fém írószerek, amelyek nagyon tartósak és ellenállók, ideálisak az iskolába. A toll és a golyóstoll gravírozással, a velük együtt adott ajándékdoboz pedig nyomtatással személyesíthető, ez emel az áron.

Will ajándék szett

0 Review(s)
Ár 81,00 lei

Will kétrészes szett - golyóstoll és névjegykártya-tartó, mindkettő műbőr és fém kombinációjából készült és gravírozással személyesíthető. A szett egy elegáns fekete kartondobozba csomagolva elérhető.

Méretek: 117 x 188 x 32 mm.

Szett jegyzetekhez

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Szett jegyzeteléshez - tartalmaz egy 40 oldalas vonalas jegyzetfüzetet, fa vonalzót, öntapadós post-it készletet, egy golyóstollat és két grafitceruzát, fa ceruzahegyezőt és egy radírt. Natúr színben elérhető. A borító személyesíthető gravírozással vagy UV nyomtatással, hogy igazán különleges ajándékká váljon.

Méretek: 21,7 × 15,2 × 2,1 cm

Egy szívből készült ballagási virágelrendezés orchideákból, fehér rózsákból és perui liliomból, gravírozott baglyos fadobozban (10x10x10,5 cm) elhelyezve, ami megtartható emlékbe. A szalag (4 x 36cm) egy különleges ballagási üzenetet tartalmaz. Az elrendezés tetejére egy miniatűr ballagási kalap került. Méretek: 20 x 20 x 26 cm. A virágok vágott virágnak való szivacsban vannak, ajánlott megöntözni 2-3 nap után, hogy tovább frissek maradjanak. Tartalmaz egy fa golyóstoll-ceruza szettet is tartóban, mind a tartó, mind az írószerek személyesíthetők gravírozással, bármilyen kért rövid szöveggel.

Bambusz golyóstoll és ceruza szett

0 Review(s)
Ár 20,00 lei

Bambusz írószer-szett, amely mechanikus ceruzából és kék tintás golyóstollból áll, fém részekkel. A golyóstoll hegye Touch funkciós, azaz lehet vele navigálni érintőképernyős telefonokon, tableteken. A két írószer gravírozással személyesíthető.

MONTANA írószer-szett

0 Review(s)
Ár 58,00 lei

MONTANA írószer szett, amely egy rollert és egy golyóstollat tartalmaz elegáns műbőr tolltartóban, vörös vagy fekete színben kapható. Mindkét írószer fémből készült és gravírozással személyesíthető, hogy egyedi ajándékká váljon.

Balmain golyóstoll és pénztárca szett

0 Review(s)
Ár 125,00 lei

Ez az ajándék szett különleges külsővel készült, amely tükrözi a Balmain márka minőségét. Egy fekete tintás fém golyóstollat tartalmaz, valamint egy kiváló minőségű, műbőr férfi pénztárcát, mindkettő egy fekete ajándékdobozba csomagolva, amelynek méretei: 15 × 14 × 3 cm.

A szett mindkét alkotóeleme gravírozással személyesíthető, hogy különleges, személyes ajándékká váljon.

Charles Dickens golyóstoll és roller szett

0 Review(s)
Ár 136,00 lei

Charles Dickens golyóstoll és roller szett, egy szürke bársonnyal bélelt, elegáns fekete PU dobozba helyezve; fekete színben elérhető. Az írószerek, valamint a doboz is, gravírozással személyesíthetők.

Méretek: 16 x 6.5 x 4.1 cm

Golyóstoll és ceruza fémdobozban

0 Review(s)
Ár 18,00 lei

Lakkozott golyóstoll és mechanikus ceruza szett, hozzáillő színű fém tolltartóban, elérhető ezüstös fehér vörös, kobaltkék és fekete színben. Mind az írószerek, mind a doboz személyesíthető gravírozással.

Méretek: 16 x 5.4 x 1.9 cm

Golyóstoll és roller cipzáros tartóban

0 Review(s)
Ár 62,00 lei

Írószer-szett, amely fekete betétes fém golyóstollat, valamint rollert tartalmaz, mindkettő kiváló minőségű műbőr bevonattal, hozzáillő színű műbőr tolltartóba csomagolva; fekete, vörös, valamint kobaltkék színben kapható. Az írószerek, valamint a tolltartó is, gravírozással személyesíthetők.

Méretek: 16.7 x 6.6 x 2.3 cm

Twist Action írószer-szett

0 Review(s)
Ár 176,00 lei

Elegáns rózsafa írószer-szett, amely egy töltőtollat, egy golyóstollat, valamint egy levélnyitót tartalmaz, mindezeket egy hozzájuk illő, szintén rózsafából készült dobozba csomagolva. Az írószerek, valamint a doboz is gravírozással személyesíthetők, a személyesítés emel az áron.

Méret: 21 x 10.2 x 4.7 cm

Elegáns írószerszett: golyóstoll kék tintával és mechanikus ceruza tolltartóba helyezve, mindhárom rózsafából. Az írószerekre és a tolltartóra is rövid szöveg gravírozható, a személyesítés benne van az árban.

Méret: 17.2 x 5.3 x 2.3 cm

Rózsafa golyóstoll és roller szett

0 Review(s)
Ár 110,00 lei

Elegáns írószer-szett rózsafából, amely egy fekete tintás golyóstollat és rollert tartalmaz, hozzáillő színű rózsafa tartóban. Az írószerek és a tartó is gravírozással személyesíthetők.

Méret: 20.8 x 6.3 x 3.7 cm

Bambusz golyóstoll és roller

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Elegáns írószer-szett, amely golyóstollat és rollert tartalmaz; mindkét írószer kék tintás, bambuszból készült fém részekkel, hozzájuk illő bambusz dobozban elérhetők. Mind az írószerek, mind a dobozuk személyesíthetők, gravírozással.

Doboz mérete: 16.2 x 4.5 x 2.4 cm

Malone írószer-szett

1 Review(s)
Ár 42,00 lei

Elegáns Malone írószer-szett lakkozatlan fából, amely tartalmaz egy golyóstollat kék tintával és egy mechanikus ceruzát fa tolltartóban, amely ugyanolyan színű, mint a két írószer. Mind az írószerek, mind a doboz személyesíthetőek gravírozással.