Cana Mandala
  • Cana Mandala

Cana Mandala

35,00 lei
24 óra
ART C

Mandala constituie un simbol și totodată un ritual, originare din Hinduism și din Budism, reprezentând Universul. Mandala este o diagramă circulară ce păstrează cu rigoare o anumită simetrie care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente egale.Termenul mandala este moștenit din limba sanscrită și în prezent desemnează variate forme de mesaj, unele foarte departe de punctul de plecare religios. Mandala este un cuvânt compus din doi termeni, manda și la. În sanscrită manda înseamnă cerc, dar și sferă, iar la are sensul de conținător.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Cana ceramica este dedicata tuturor categoriilor de varsta.
Cana poate fi personalizata cu orice imagine si grafica, cu o inaltime de maxim 9 cm si o latime de maxim 24 cm. Se poate tipari pe ea fie poza unui prieten, sigla echipei de fotbal preferate sau un mesaj.
Cana pentru sublimare este cadoul ideal pentru toti cei care iubesc sa fie aproape de cei dragi. Se poate oferi cu multe ocazii, cum ar fi zi de nastere, Craciun, Mos Nicolae sau petrecerea burlacilor.
Metoda de personalizare este prin sublimare,este permisa spalarea automata 

ART C