cancel

My Favorite Day bögre

Fehér kerámia bögre vörös belsővel és füllel, szublimációval személyesítve, különleges üzenettel egy szeretett személy számára: "Any day spent with you is my favorite day". Szép ajándék Valentin-napra, évfordulóra stb., vagy egyszerűen csak egy apró figyelmesség is lehet.

Méret: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Reference:
CANA40
27,00 RON
Ne feledd el menteni az egyéni beállításokat, hogy hozzáadhasd a kosaradhoz
Stoc intern 10 Produse
Adora0
Leírás

Amikor egy különleges ajándékot keresel a párodnak, a legjobb ötlet olyasvalami, ami egy szívből jövő üzenetet ad át. És ha nincs a legnagyobb tehetséged ahhoz, hogy szavakkal fejezd ki magad, mi kisegítünk a készen személyesített ajándékaink széles választékával. Ez a bögre, kedves grafikával (a szöveg jelentése: "Minden nap, amit veled töltök, a kedvenc napom"), jó választás lehet. Nem olyan ajándék, ami érdekes, de elveszti a varázsát az első meglepetés után, sőt, nagyon hasznos lehet a mindennapi életben. Mindenkinek szüksége van egy bögrére a teához vagy kávéhoz; így ahányszor a párod a kedvenc forró italát issza, ez a bögre szeretettel teli üzenetet küld majd neki tőled. A személyesítés minősége biztosítja, hogy a grafika többszöri mosás után sem kopik le, így ő sokáig örülhet majd ennek a nagyszerű ajándéknak!

Comentarii
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:
Class of 2021 - Vaccinated bögre
Adora

27,00 RON
Kerámia bögrék, "Class of 2021 - Vaccinated" ballagási grafikával személyesítve, amelyet a 2021-es év eseményei inspiráltak. A bögre fehér, színes füllel és belsővel, többféle élénk színben elérhető. Méret: 9.5 cm x...
Virágos bögre Anyák Napjára
Adora

67,00 RON
Ez a virágelrendezés egy egyszerű, de szeretettel teli ajándék édesanyja számára, bármilyen fontos eseményre. Egy fehér, édesanyák számára különlegesen személyesített bögrében rózsák, orchideák és gerberák szép...
Cana interior rosu  "Merry X-mas"
Adora

23,00 RON
Kerámia bögre 250 ml-es kapacitással, színes füllel és belsővel, vörös, zöld, világoskék vagy sötétkék színben, egyszerű, de szép karácsonyi grafikával készen személyesítve: "Merry X-Mas".
Cana "Born to ride"
Adora

23,00 RON
250 ml-es kerámia bögre színes belsővel és füllel, vörös, zöld, világoskék vagy sötétkék színben kapható, mosolyogtató "Le Moustache - bonjour mon ami" grafikával készen személyesítve.
Promotia 2021 hőérzékeny bögre
Adora

37,00 RON
Kerámia bögre különleges hőérzékeny külső réteggel, amely fehérre változtatja a színét, amikor forró folyadékot töltenek bele. Ez a bögre több színben elérhető, készen személyesítve a 2021-es év ballagói számára....
Cana "You make this world "
Adora

23,00 RON
Színes fülű és belsejű, 250 ml-es személyesített kerámia bögre, vörös, világoskék vagy sötétkék színben kapható, szívhez szóló üzenettel személyesítve: "You make this world an amazing place".

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare