Társasjátékok

Egy jól kivitelezett társasjáték remek módja annak, hogy eltöltsünk egy estét a családdal vagy a barátokkal. Legyen fiatalabb vagy idősebb, bárki örömet találhat egy vidám, szórakoztató játékban. Ebben a kategóriában különböző játékok találhatók, stratégiaiak, ügyességiek vagy logikaiak, csapat- vagy kompetitív típusúak. Bármelyik közülük remek választás lehet ajándékba családtagjainknak, barátainknak.

Társasjátékok

Aktív szűrők

GO játék fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a GO játék saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román, továbbá magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, 40 fehér játékkorong, 40 fekete játékkorong, a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz méretei: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla méretei: 25 x 25 cm.

Malomjáték fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a malomjáték saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román vagy magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, amelyet 4 puzzle-darabból kell összeállítani, 18 játékkorong (9 darab mindkét játékosnak), a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz mérete: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla mérete: 25 x 25 cm.

X és 0 játék fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

A klasszikus X-0 játék fából készült változata. A játék tartalmaz egy játéktáblácskát, öt kört és öt X-et, valamint egy táblácskát, amibe az X-ek és körök helyezhetők, amikor nincsenek használatban; a praktikus dizájnnak köszönhetően, amely kis helyet foglal, ez a játék akár a zsebben is elfér. Egy egyszerű, de kedves ajándék gyerekeknek vagy felnőtteknek.

Méretek: 8 x 8 x 0,8 cm.

FIGYELEM: a játék kis alkotóelemeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. Nem ajánlott 3 év alatti gyerekeknek.

Ki nevet a végén társasjáték

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Ki nevet a végén klasszikus társasjáték, tartalmazza a játékfigurákat, egy dobókockát, fa játéktáblát és egy vászonzacskót.

Játéktábla mérete: 12 x 12 x 1,5 cm.

Carcassonne 4-es kiegészítő: A torony

0 Review(s)
Ár 77,00 lei

Egy (román nyelvű) kiegészítő, ami gazdagabbá teszi az eredeti Carcassonne társasjátékot, új helyzeteket és stratégiákat hozva, miközben segít rendben tartani a játéktárgyakat. 2-től 6 játékosig terjedő csoportok számára alkalmas, 7 éves életkortól felfelé.

Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 27,5 x 12,5 x 6,5 cm.

Egy fantáziadús, kalanddal teli (román nyelvű) kiegészítő a Carcassonne stratégiai társasjátékhoz, 2 és 6 személy közötti játékoscsoportoknak, 7 éves kortól felfelé. Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Román nyelvű kiegészítő a népszerű Carcassonne társasjátékhoz, még több építkezési lehetőséggel és nagyobb játékterülettel. Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Carcassonne társasjáték

0 Review(s)
Ár 141,00 lei

A Carcassonne egy nagyon népszerű stratégiai társasjáték, aminek világszerte akadnak rajongói. Az egyszerű szabályaival és komplex stratégiáival remek szórakozás lehet az egész családnak, 2-5 játékos számára. Minimum ajánlott életkor: 8 év.

Doboz mérete: 27,5 x 19 x 6,5 cm.

MicroMacro: Crime City társasjáték

0 Review(s)
Ár 162,00 lei

Román nyelvű kooperatív társasjáték, amiben a játékosok közösen bűntényeket oldanak meg a detektívek szerepében. A doboz tartalmazza a város térképét, egy kis méretű nagyítót, 120 játékkártyát 12 nehéz esettel, és a játékszabályokat. A játékosok száma 1-4 személy közötti, az ajánlott életkor ehhez a játékhoz 12 év.

Doboz mérete: 18,9 x 27,3 x 3,5 cm.

Román nyelvű stratégiai társasjáték a népszerű Game of Thrones sorozat rajongóinak, 2-5 játékos számára, tele intrikával, kalanddal, árulással és stratégiával. A minimum ajánlott életkor ehhez a játékhoz 18 év. A doboz tartalmaz játékkártyákat, koronákat, zsetonokat és más szükséges kiegészítőket, köztük a szabályzatot is.

Doboz mérete: 30 × 30 × 7 cm.

Pinguinii társasjáték

0 Review(s)
Ár 64,00 lei

Egy szórakoztató társasjáték 2-4 személyes csoportoknak, 8 éves kor fölött. A játék célja átvezetni a pingvineket a játéktáblán, és közben a lehető legtöbb halat kifogni a többi játékossal szemben.

Doboz méretei: 12,5 x 12,5 x 3,5 cm.

Römi játék fadobozban

0 Review(s)
Ár 223,00 lei

Römi társasjáték 36 x 11 x 5 cm-es személyesíthető fadobozban. A személyesítés gravírozással történik, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával, így az ár is megnő. Szórakoztató, különleges ajándék az egész családnak.

6 az 1-ben klasszikus játékszett

0 Review(s)
Ár 73,00 lei

6 az 1-ben szett klasszikus társasjátékokból, fadobozban: mikádó (marokkó pálcikákkal), egy pakli kártya, dominó, table, sakk és Ludo (ki nevet a végén), mindezek ugyanabban a dobozban.

A doboz különböző részei gravírozással személyesíthetők.

Méret: 17 × 17 × 4,1 cm.