Tolltartók

A kedvenc írószerünkre vigyázni kell, amikor épp nincs használatban, főleg ha egy luxustermék vagy ajándék egy szeretett személytől. Válasszon egy tokot, tolltartót vagy egyéb tartót kedvenc töltőtollának, golyóstollának vagy akár ceruzájának a mi személyesíthető választékunkból.

Tolltartók

Aktív szűrők

Tolltartó két írószer számára

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Fekete tolltartó két írószer számára; kitűnő minőségű műbőrből készült, cipzárral záródik. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel, a gravírozás szövege szintén fekete lesz, más árnyalatban.

Jegyzetfüzet- és tolltartó fából

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Saját gyártású fa doboz egy jegyzetfüzet és egy írószer tárolására, méretek: 17.5 x 19 x 3 cm. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával. Különleges ballagási ajándék lehet, vagy stílusos kiegészítő az iskolába, akár irodába is.

Velvet tok egy írószerhez

0 Review(s)
Ár 2,00 lei

Velvet tok egy írószer számára, fordított bőrből, nagyon finom és elegáns, de egyben hasznos is, mert védi a golyóstollat. 4 színben elérhető.

Saját gyártású fa tolltartó

0 Review(s)
Ár 31,00 lei

Penar din Lemn Productie Proprie, cu dimensiuni:  18.5 x 7 x 4 cm, care se mai poate personaliza prin gravare, cu orice text sau grafica, pretul acesteia se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii.