"Szeretlek" 3D lámpa képpel

98,00 lei
24 óra
WG213

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

3D lámpa gravírozott akrilból LED fénnyel, egyedi, romantikus grafikával, amelyet egy Ön által választott fényképpel szabunk személyre, és "Szeretlek" szöveggel magyarul, románul vagy angolul. Méret: magasság 22,5 cm, szélesség 23 cm. A fény színét 7 különböző szín közül választhatja ki, de beállítható az is, hogy folyamatosan változzon. A lámpa három AA elemmel működik vagy laptopról/powerbankről micro-USB kábelen keresztül, de akár B típusú USB csatlakozós telefontöltőről is. Az USB kábelt a lámpával együtt adjuk. 7 típusú lámpaalap elérhető, különböző funkciókkal. Válasszon párjának egy igazán különleges ajándékot!

Figyelem: a fénykép akkor látható tisztán, ha a fény fehér színre van állítva. Ha a fény színe változik, a kép alapszíne is vele együtt.

Tekintse meg a bemutató videót

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Személyesítés nyelve
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

A személyre szabott ajándékok tökéletes módja annak, hogy kifejezzük a szeretetünket olyan alkalmakkor, amikor valami különlegeset és emlékezeteset szeretnénk ajándékozni. Ez a csodálatos lámpa egy igazán egyedi darab köszönhetően a romantikus, szív alakú grafikának, és a ténynek, hogy az Ön által választott fényképpel fogjuk személyre szabni - így Önt és párját mindig az együtt töltött szép pillanatokra fogja emlékeztetni. Ne habozzon, válassza ki - ajándékozzon párjának egy feledhetetlen meglepetést!

WG213

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás