"Szeretlek" 3D lámpa névvel

89,00 lei
24 óra
WG215-NUME

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

3D lámpa gravírozott akrilból LED fénnyel, egyedi, romantikus grafikával, amely bármilyen névvel személyre szabható, és "Szeretlek" szöveggel, amely választható magyarul, románul vagy angolul. A lámpafény színét 7 szín közül lehet kiválasztani, de be lehet állítani azt is, hogy folyamatosan változzon. A lámpa három AA elemmel működik, vagy laptopról/powerbankről micro-USB kábelen keresztül, de működtetheti akár egy B típusú USB csatlakozós telefontöltőről is. Az USB kábelt a lámpával együtt adjuk. Egy egyedi, különleges ajándék barátnak, barátnőnek, férjnek vagy feleségnek.

7 különböző tipusú lámpaalap elérhető, más-más funkciókkal, a 3D lámpák kategóriájának leirása tartalmazza a részleteket.

Tekintse meg a bemutató videót

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés nyelve
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

Ön még mindig a tökéletes ajándékot keresi párjának Valentin-napra vagy más fontos alkalomra? Most megtalálta! A romantikus ünnepekhez igazán különleges, emlékezetes ajándékok járnak; és ez a lámpa mindenképp egy különleges darab, köszönhetően az egyedi grafikának, és a párja nevének, amelyet az Ön kérése szerint gravírozunk rá. Nem csak egy mesés dekoráció, hanem egy szívhez szóló, feledhetetlen meglepetés is - ne habozzon, hogy ezt az ajándékot válassza!

Méretek: magasság 19 cm, szélesség 22 cm.

WG215-NUME

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás