Szeretlek 3D lámpa névvel és képpel

98,00 lei
24 óra
WG215-NUMEPOZA

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

3D lámpa LED fénnyel gravírozott akrilból, különleges grafikával és "Szeretlek" szöveggel, amely elérhető magyarul, románul és angolul is. A lámpa személyre szabható bármilyen névvel, a középen található szív alakú helyre pedig egy Ön által választott fényképet nyomtatunk és helyezünk be. A fény színe 7 különböző szín közül választható ki, de beállíthatja azt is, változtassa a színét. Tökéletes ajándék párjának, bármilyen alkalomra. 7 típusú lámpaalap elérhető, különböző funkciókkal, a részleteket a 3D lámpák kategóriájának leírása tartalmazza.

Figyelem: a fénykép akkor látható tisztán, ha a lámpa fénye a fehér színre van állítva. Ha a fény színe változik, a kép alapszíne is vele együtt.

Nézze meg a bemutató videót

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Személyesítés nyelve
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

Ha Ön a tökéletes ajándékot keresi barátjának, barátnőjének, férjének vagy feleségének, ez a személyre szabható 3D lámpa remek választás. A névvel személyre szabás, romantikus grafika és Ön által kiválasztott kép igazán egyedi, szívhez szóló meglepetéssé teszik. Nem csak egy mesés dekoráció, hanem egy csodálatos ajándék is, amely hosszú ideig szép emlék marad majd. A lámpa három AA elemmel működik, vagy laptopról/powerbankről micro-USB kábelen keresztül, de akár B típusú USB csatlakozós telefontöltővel is működtetheti. Az USB kábelt a lámpával együtt adjuk. Méretek: magasság 19 cm, szélesség 22 cm. Lepje meg szeretteit valami igazán különlegessel!

WG215-NUMEPOZA

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás